Vila lui Alexandru Arșinel, la mare căutare de către turiști
Începând din anul 2018, vila lui Alexandru Arșinel a fost oferită spre închiriere turiștilor care aleg litoralul românesc drept destinație de vacanță în sezonul estival. Suma pe care oamenii o scot din buzunar pentru a se caza în proprietatea regretatului actor este de 450 de lei pe noapte, fără mic dejun inclus. Vila este în condiții bune și reușește să producă și acum bani.
În 2014, casa actorului a fost spartă de cinci ori. Hoții au furat ce au prins din ea, printre care un frigider și o mașină de spălat. „Au spart-o în decurs de trei zile de două ori. Si anul acesta înca de trei ori. Unul dupa altul. Acum au furat un frigider, masina de spalat”, mărturisea Alexandru Arșinel la România TV, la acea vreme.
„Casa Andrei se află la aproximativ 400 de metri de plaja 2 Mai şi oferă cazare cu vedere la grădină, terasă, facilități de grătar și grădină. Această proprietate a fost construită în anul 2012. La cazare, oaspeții au la dispoziție aer condiționat și balcon.
Citește și:
Plaje exotice, la o oră de București. Cât costă o noapte de cazare
Ce religie are Andreea Esca. Știrista de la PRO TV nu e ortodoxă
Cât costă o noapte all inclusive în Mamaia, Neptun sau Olimp
Vila include 3 dormitoare, bucătărie cu frigider și cuptor, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și 2 băi cu duș. La vilă se asigură prosoape și lenjerie de pat. În apropiere se poate face ciclism.
Plaja pentru nudiști este situată la 500 de metri de vilă, iar plaja Golful Pescarilor se află la 600 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 72 km de Casa Andrei”, sunt detaliile de pe booking.com.
Ce s-a întâmplat cu proprietatea Stelei Popescu
Alături de vila lui Alexandru Arșinel se află și proprietatea regretatei sale colege de scenă, Stela Popescu. Deși casele lor se învecinau, deci păreau să aibă aceeași traiectorie, din păcate, locuința „Reginei teatrului de revistă” este în paragină, conform Click!
După moarte, Stela Popescu i-a lăsat Doinei Maximilian, fata pe care a adoptat-o, toată agoniseala sa. Printre bunurile moștenite se numără și casa de la mare, care acum e abandonată și are noi proprietari.
Citește și:
Sfânta Maria 2023 la munte și la mare. Hotelierii se întrec în oferte
Cât costă un sejur all-inclusive în România. Ce beneficii au clienții
În ce stațiune de pe litoral se îngrămădesc turiștii să mănânce
„Am călătorit în trenuri cu gheaţă la ferestre, am jucat în săli unde spectatorii aveau cojoacele pe ei, dar eu n-am urcat pe scenă cu cojocul pe mine! Când vedeam lumea stup acolo, oameni fericiţi, cum să nu mă bucur? Am muncit, am îndurat, dar am ştiut întotdeauna pentru ce. Am o meserie în care se aleargă mult.
Acele spectacole «de probă», făcute cu marii actori ai României, se făceau peste tot prin ţară, pentru că salariile erau foarte mici. Ca să ne fie bine, trebuia să jucăm şi câte trei spectacole în aceeaşi zi şi mai mereu eram pe drumuri – cu trenul, cu maşina, chiar şi cu căruţa, apropo de vorba mamei.
Lucram şase zile din şapte, în fiecare zi, mai puţin lunea. Rareori prindeam câte o zi liberă. Şi, în loc să mă relaxez, plecam la Cluj, la Timişoara, prin tot felul de săli de prin ţară, şi jucam aceste şuşe”, mărturisea regretata artistă, într-un interviu pentru revista Flacăra.