Social

Un șofer de microbuz s-a înfipt în grinda unui pasaj rutier din Arad. Șase pasageri au avut nevoie de îngrijiri

schedule 11 ian. 2024, 12:07

Un șofer de microbuz s-a înfipt în grinda unui pasaj rutier din Arad. Șase pasageri au avut nevoie de îngrijiri
Cristi Croitoru / Shutterstock

Șoferul unui microbuz a intrat cu vehiculul în grinda unui pasaj rutier din Arad. Mai mulți pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

A intrat cu microbuzul în grinda unui pasaj din Arad

Accidentul a avut loc în Arad, la intrarea într-un pasaj rutier. Șoferul nu ar fi fost atent și nu și-a dat seama că depășește înălțimea maximă admisă și a înaintat pe sub pod. În urma impactului, microbuzul s-a înfipt în grinda pasajului.

Șase dintre pasageri au avut nevoie de îngrijirile medicilor. Microbuzul a pornit de la Drobeta Turnu Severin și se îndrepta către Oradea. La destinație, pasagerii erau așteptați de un autocar, cu care urmau să ajungă în străinătate. Însă nu a fost să fie deoarece drumul lor s-a oprit în Arad.

Pasagerii microbuzului spun că șoferul era obosit, nu cunoștea drumul, era cu ochii în GPS și nu a observat că limita de înălțime este de doi metri, astfel s-a izbit de grinda podului.

„Eu am stat în spate, pe banchetă, în spatele șoferului și dintr-o dată a intrat în pod și așa s-a întâmplat, instantaneu, nici nu am realizat, m-am lovit la față și puțin la picior”, a declarat unul dintre pasageri.

Două ambulanțe și mai multe echipaje de pompieri au sosit la locul accidentului. Cinci dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, iar șoferul microbuzului a fost dus la spital.

„În urma accidentului în care au fost implicate 9 persoane au rezultat șase victime conștiente, cooperante și neîncarcerate. La spital va fi transportată o singură persoană, un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani, conștient și cooperant”, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Firma de transport a trimis un alt microbuz pentru a-i prelua pe pasageri și pentru a-i duce la destinație.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---