Speciale

Retrospectiva zilei 31 august 2023

schedule 01 sept. 2023, 01:11

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 31 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Dana Roba, scoasă din sărite de întrebările lui Mădălin Ionescu. A ieșit din platoul emisiunii: „Lasă-mă să plec”

Dana Roba s-a enervat atât de tare, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Mădălin Ionescu, încât a decis să plece din platou. Ce a reușit să o facă să ia o asemenea decizie!
Citeste tot articolul »

2. Ana Baniciu și Edy Kovacs, pregătiri intense pentru nuntă. Sunt așteptate în jur de 100 de persoane: „M-au rugat să nu mă stresez”

Ana Baniciu și Edy Kovacs fac ultimele pregătiri pentru nunta care se apropie cu pași repezi și pe care au planificat-o cu multă vreme în urmă. Ce a povestit artista despre marele eveniment!
Citeste tot articolul »

3. Dana Roba, sunată cu număr ascuns. Ce a declarat despre acele apeluri: „De când el a intrat în arest...”

Dana Roba nu are pace, deși fostul ei partener de viață de află în spatele gratiilor, încă din ziua în care a încercat să o ucidă. Make-up artista este sunată cu număr ascuns și a dat câteva declarații legate de apelurile respective.

Citeste tot articolul »

4. Încă o victimă a exploziei de la Crevedia a decedat. Pacientul avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului

Încă o victimă a exploziilor din Crevedia s-a stins din viață. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani, care s-a ales cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului și nu a putut fi transferat în străinătate.
Citeste tot articolul »

5. Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Ce regrete are antreprenorul: „Nu mă luați drept exemplu”

Sebastian Dobrincu a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar cu această ocazie a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Iată ce le-a spus fanilor lui!
Citeste tot articolul »

6. Secția de primiri urgențe a spitalului Bagdasar Arseni a fost inundată în urma ploilor. Pacienții au fost transferați la spitalul Sf. Ioan

Secția de primiri urgențe de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală a fost inundat pentru a doua oară timp de o săptămână. Pacienții au fost transferați la Spitalul Sf. Ioan, a anunțat reprezentanții spitalului.

Citeste tot articolul »

7. Cristina Cioran, în pragul disperării. De ce a apelat la ajutorul unui psiholog: „Poate acum nu mai existam”

Cristina Cioran a fost nevoită să apeleze la psiholog, într-una dintre cele mai grele perioade din viața sa și a povestit, recent, prin ce a fost nevoită să treacă.
Citeste tot articolul »

8. Dana Roba, primele declarații despre nunta cu Beni: „La pocăiți nu ai voie să...”

Dana Roba a dat primele declarații despre nunta cu Beni, noul ei partener de viață. Când are de gând make-up artista să ducă relația la un alt nivel.
Citeste tot articolul »

9. Valabilitatea polițelor Euroins va fi prelungită. Ciolacu: „Motivul acestei modificări cred că este legitim”

Guvernul a anunţat că aprobă prelungirea valabilității polițelor Euroins pentru încă trei luni, argumentând că această modificare este legitimă.

Citeste tot articolul »

10. ANM: Cod galben de vreme rea, ploi, vijelii și grindină. Ce zone sunt vizate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de vreme rea valabilă pentru jumătate din judeţele țării.
Citeste tot articolul »

11. Calendar Bacalaureat 2024. Programul probelor, anunțat în dezbaterea Ministerului Educației

Ministerul Educației a anunțat că potrivit programului, aflat în dezbatere, examenul de Bacalaureat din 2024 ar începe pe 17 iunie cu proba de evaluare a competențelor în limba română.
Citeste tot articolul »

12. Studenții până la 30 de ani vor beneficia de reducere la tren și metrou. Proiect a fost propus de Ministerul Educației

Un proiect al Ministerului Educației prevede creșterea vârstei până la care studenţii beneficiază de tarif redus la călătorie cu trenul şi metroul, de la 26 de ani la 30 de ani.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---