Speciale

Retrospectiva zilei 29 martie 2023

schedule 30 mar. 2023, 01:20

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 29 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Simulare Bacalaureat 2023. A treia probă pentru elevii claselor a XII-a. La ce materie vor susține astăzi examenul. Când vor fi disponibile subiectele

Simulare Bacalaureat 2023. O nouă zi de încercare pentru elevii claselor terminale. Miercuri, 29 martie, viitorii absolvenți au susținut a treia probă a simulărilor examenului de Bacalaureat la materia la alegere. Ieri, 28 martie, elevii claselor a XII-a au avut examen la materia obligatorie a profilului, matematica sau istoria, iar luni, 27 martie, aceștia au susținut prima lor probă la limba și literatura română. Rezultatele vor fi afișate pe data de 6 aprilie 2023.
Citeste tot articolul »

2. Deea și Dinu Maxer divorțează. Cum a reacționat Mara Bănică: „Îi cunosc de o grămadă de ani”

Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după aproximativ 18 ani de căsnicie. Decizia a fost una șocantă pentru toți cei care i-au cunoscut și care știau ce legătură frumoasă aveau. Nimeni nu se aștepta ca acum, după atât de mult timp, să ia o asemenea decizie.

Citeste tot articolul »

3. Ce planuri are Bianca Adam după America Express: „E un secret în spate, există o singură regulă”

Bianca Adam a participat la America Express alături de mama sa, chiar dacă femeia inițial nici nu a vrut să audă de propunerea de a fi concurentă în emisiunea de la Antena 1. După ce au fost eliminate din competiție și după ce aceasta a ajuns la final, vloggerița și-a făcut planul pentru următoarea perioadă. Iată ce și-a propus!
Citeste tot articolul »

4. Evenimentul Smart Future: de ce are nevoie România de inovație pentru viitor?

start-up.ro organizează pe 25 aprilie evenimentul Smart Future care dorește să fie o hartă a inițiativelor de inovație și un ghid pentru modul în care tehnologia schimbă România în următorul an.
Citeste tot articolul »

5. Dinu și Jean Gavril au mers la Chefi la Cuțite. Care a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce i-a văzut

Cea mai recentă ediție a emisiuii Chefi la Cuțite a venit la pachet cu o surpriză imensă pentru telespectatori, dar mai ales pentru cei care sunt fani America Express, deoarece pe micile ecrane și-au făcut apariția Dinu și Jean Gavril. Aceștia au adus în atenția chefilor un preparat inedit, iar reacția lui Cătălin Scărlătescu a fost una cu totul și cu totul neașteptată.
Citeste tot articolul »

6. Frontiera cu Bulgaria, blocată de proteste. MAE anunță restricții de circulație în vămile de la Kardam, Silistra, Ruse și Vidin

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat că, începând de astăzi, până vineri, vor exista restricții de circulație la punctele de frontieră Kardam, Silistra, Ruse și Vidin, din cauza protestelor organizate de Asociația Națională a Producătorilor de Cereale. 

Citeste tot articolul »

7. Sindicaliștii din Educație protestează în Piața Victoriei. Ce îi nemulțumește pe aceștia

Membrii Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) şi Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” organizează un protest miercuri, între orele 12:00 şi 13:00, în Piața Victoriei, în faţa Guvernului. Aceștia sunt nemulțumiți de salarizarea din sistem.
Citeste tot articolul »

8. Rusia vrea să intimideze din nou cu arsenalul nuclear: începe exerciții cu rachete balistice „invincibile” și câteva mii de soldați

Rusia încearcă din nou să indimideze cu arsenalul nuclear. A început exerciții cu sistemul său de rachete balistice pe care le descrie drept „invincibile” și câteva mii de soldați, a transmis miercuri Ministerul Apărării. 

Citeste tot articolul »

9. Electric Castle 2023. Line-up-ul complet al festivalului din această vară

Cea de-a 9-a ediție a festivalului de muzică Electric Castle este tot mai aproape. Organizatorii evenimentului au făcut public line-up-ul festivalului din acest an. Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou alături de alți peste 300 de artiști vor face mare show în perioada 19 - 23 iulie 2023, la Castelul Banffy din Bonţida.
Citeste tot articolul »

10. Gina Pistol a postat imaginea cu chipul fiicei sale din greșeală. Iubita lui Smiley a început să plângă pe Instagram

Gina Pistol a postat, în urmă cu doar o zi prima imagine cu fiica sa, iar la scurt timp după aceea, tot internetul a luat-o razna. Partenera de viață a lui Smiley nu a dorit ca acest lucru să se întâmple, dar imediat după ce și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, a șters imaginea, care deja circula peste tot.

Citeste tot articolul »

11. Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre schimbările din viața lor după America Express: „Adevărul că este un val de popularitate”

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au fost doi dintre cei mai simpatici dintre concurenții emisiunii America Express sezonul cinci. Aceștia, oricât de grele ar fi fost probele pe care erau nevoiți să le ducă la bun sfârșit, nu uitau să se bucure de momentele pe care le trăiau și nici de locurile prin care ajungeau. Nu au ajuns prea departe în concurs, dar s-au mândrit oricum cu parcursul lor în concurs.
Citeste tot articolul »

12. La ce etapă se află pasajul de la Doamna Ghica. Nicușor Dan: „S-a finalizat montarea tablierului metalic”. Când va fi dat în exploatare pasajul

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că montarea tablierului metalic de la Pasajul Doamna Ghica a fost finalizată. Începând de sâmbătă, se va relua circulația tramvaiului 21 pe sub pasaj, pe Șoseaua Colentina. Edilul Capitalei spune că pasajul va fi gata până în luna septembrie.

Citeste tot articolul »

13. Șeful Poștei Române: „Suntem interesați să intrăm pe piața RCA”

Președintele companiei Poşta Română, Valentin Ștefan, a anunțat că este interesat de piaţa RCA, menționând că urmează să fie întocmite metode prin care firma ar putea intra în această afacere.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---