Sci-Tech

Evenimentul Smart Future: de ce are nevoie România de inovație pentru viitor?

schedule 29 mar. 2023, 09:52

Evenimentul Smart Future: de ce are nevoie România de inovație pentru viitor?

start-up.ro organizează pe 25 aprilie evenimentul Smart Future care dorește să fie o hartă a inițiativelor de inovație și un ghid pentru modul în care tehnologia schimbă România în următorul an.

În epoca în care Chat GPT este produsul cu cea mai rapidă creștere din lume, iar numeroase domenii sunt influențate de inteligența artificială, Smart Future 2023 se va desfășura sub sloganul „România în Cloud”.

Acest lucru înseamnă mai mult decât simpla digitalizare. Următorul pas pentru România în Cloud este o digitalizare bazată pe inteligență artificială, pe tehnologii generative și pe o relație între privați și public.

Te poți înscrie la Smart Future aici pentru a fi parte la următoarea revoluție a României pe 25 aprilie, la Sheraton Hotel București.

Smart Future este un eveniment care analizează cele mai importante trenduri ale momentului în tehnologia din România, o hartă a viitorului când vine vorba de securitate, 5G, web3 și toate tehnologiile de impact pentru viitorul omenirii, dar și cum pot fi ele implementate în România.

Nu va fi doar despre digitalizare, ci despre accelerare într-o lume în care inteligența artificială este un partener de încredere.

România ocupă ultimul loc în Europa la competențe digitale, cu toate acestea avem nevoie de tehnologie pentru a evolua. Și discrepanța aceasta va putea fi acoperită doar prin investiții în inovație.

Poți participa la evenimentul Smart Future offline, pentru a discuta cu participanții sau online pe platforma IC Events.

Printre invitații care vor vorbi la Smart Future se vor număra:

 • Sergiu Neguț, cofondator FintechOS - va deschide evenimentul cu un keynote despre inovația Made in Romania și cum FintechOS navighează timpul actual
 • Liviu Drăgan, fondator Druid. Liviu va discuta despre modul în care Druid și chatboții creați de companie au impact asupra companiilor
 • Ștefan Gergely, Head of Growth la Veridion. Veridion a obținut de curând o investiție și folosește inteligența artificială pentru a accelera procesele de vânzări
 • Decebal Popescu, cofondator Smart Touch Technologies. Va discuta despre modul în care tehnologia automatizează procesele cu hârtii.
 • Cristian Ignat, fondator Aggranda. Va discuta despre RPA și automatizarea în epoca accelerării.
 • Ștefan Iarca, cofondator Rayscape. Va discuta despre modul în care inteligența artificială influențează munca medicilor.
 • Iulia Dorobanțu, charger.ro. Iulia va explica modul în care startup-urile pot ajuta la creșterea infrastructurii de transport sustenabil.
 • Gabriela Carata, Product Manager htss. Gabriela va aduce insight-uri despre modul în care tehnologia poate schimba educația.

Smart Future este un eveniment cu tradiție și de fiecare dată a fost un ghid care marchează direcția editorială de urmat în anul care urmează, dar care punctează și tehnologiile ce nu sunt doar „la modă”, ci care sunt esențiale pentru evoluția țării.

De ce să te înscrii la Smart Future?

 • Afli de la oamenii care dezvoltă tehnologie care sunt direcțiile strategice pentru România
 • Câștigi un ghid care poate fi implementat în afacerea ta, indiferent dacă lucrezi cu inovație sau nu
 • Interacționezi cu oamenii care deja schimbă România prin tehnologie
 • Pleci de la eveniment cu insight-uri aplicabile în afacere
 • Poți pune orice întrebare ai specialiștilor din sală

Înscrie-te gratuit la eveniment aici. Locurile sunt limitate.

Smart Future 2023 este un eveniment susținut de ING Bank și Arggo.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6386 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8873 RON
0.00100
HUF
HUF: 1.2562 RON
-0.00410
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.1926 RON
0.02310
Convertor valutar

Rezultat: ---