Showbiz

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre schimbările din viața lor după America Express: „Adevărul că este un val de popularitate”

schedule 29 mar. 2023, 11:59

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre schimbările din viața lor după America Express: „Adevărul că este un val de popularitate”
Sursa foto: YouTube America Express

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au fost doi dintre cei mai simpatici dintre concurenții emisiunii America Express sezonul cinci. Aceștia, oricât de grele ar fi fost probele pe care erau nevoiți să le ducă la bun sfârșit, nu uitau să se bucure de momentele pe care le trăiau și nici de locurile prin care ajungeau. Nu au ajuns prea departe în concurs, dar s-au mândrit oricum cu parcursul lor în concurs.

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre schimbările din viața lor

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii America Express a fost unul care i-a avut concurenți pe Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, pe care cei din fața micilor ecrane i-au apreciat, deoarece i-au asociat în primă fază cu foștii concurenți. Cel mai mult au apreciat la ei faptul că au știut să se bucure de experiență în sine, nu au călcat pe cadavre pentru a ajunge la finalul probelor și nici nu au fost invidioși pe colegii lor.

A fost o experiență specială pentru ei, de care știu că nu se vor mai bucura a doua oară și care deși părea că nu le va aduce prea mari schimbări în viața de zi cu zi, a făcut-o. Foștii concurenți au oferit și un interviu în care au vorbit despre schimbările care s-au produs în cazul lor, după participarea la acest concurs. Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au adus în discuție că oamenii îi recunosc pe stradă mai des, iar acest lucru nu se întâmplă doar la noi în țară, ci peste hotare, dând aici exemplu Tokyo și Istanbul.

”Viața merge, nu s-a schimbat foarte mult, dar e interesant că oamenii care se cunosc, puțin mai mult, adică nu atât în România, dar și în Istanbul, sau Tokyo. În Tokyo a venit o pereche și a spus ”America Express” (n.r. cu mâna către el). Pe mine mă știau persoanele din mediul de publicitate, eu eram mereu în spate, nu în față. La mine vin toți copiii, la fel cum e cu Albă ca Zăpada. Ei au știut numele meu perfect și mi-au cerut o poză”, a declarat Joaquin Bonilla, la Xtra Night Show.

Joaquin Bonilla se bucură mai ales de atenția venită din partea copiilor, care se bucură când îl văd, îi cer o poză și îi cunosc foarte bine și numele. Este un val de popularitate de care au parte și la care nu au sperat niciodată și se bucură de toate aceste lucruri de care sunt conștienți că au parte doar pentru că au acceptat să participe la America Express, unde deși nu a rezistat mult, a contat că au fost acolo.

”Adevărul că este un val de popularitate, pe care îl gustă acum și Joaquim. A fost săptămâna altfel, iar Joaquin a nimerit într-un grup de copii la mall, iar toți au făcut toți pe el”, a zis și Ovidiu Buta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---