Speciale

Retrospectiva zilei 29 august 2023

schedule 30 aug. 2023, 01:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 29 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Ilinca Vandici, părere sinceră despre concurentele de la "Bravo, ai stil!". Ce a însemnat pentru ea acest sezon: „Mi se pare că toate au...”

Ilinca Vandici a dat câteva declarațiile sincere despre ce a însemnat pentru ea "Bravo, ai stil!" sezonul 8, dar și despre concurentele care au luptat pentru marele premiu. Iată ce a zis prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.
Citeste tot articolul »

2. Gabriela Cristea, afirmații dure în urma exploziilor de la Crevedia. Ce le-a reproșat responsabililor: „I-au nenorocit pe viață”

Gabriela Cristea a făcut și ea câteva afirmații dure în urma exploziilor de la Crevedia, la fel ca multe ale vedete de la noi din țară cărora li se pare ireal ce s-a întâmplat. Ce le-a reproșat prezentatoarea celor responsabili de tragedie!
Citeste tot articolul »

3. Dana Roba, primele declarații după ce Narcisa Balaban a desființat-o pe TikTok: „Să-ți doneze fraierii”

Narcisa Balaban a desființat-o pe Dana Roba, într-un video pe care l-a postat pe TikTok, iar prima reacție a vedetei nu a încetat nici ea să apară. Iată ce a declarat despre acuzațiile femeii!
Citeste tot articolul »

4. Feli a refuzat să urce pe scenă la un concert din Mureș. Declarații neașteptate: „Nu am fost băgați în seamă”

Feli a refuzat să urce pe scenă la un concert din Mureș, iar la scurt timp după aceea le-a explicat fanilor care o așteptau de ce a luat această decizie.
Citeste tot articolul »

5. Rezultate finale Bacalaureat 2023. Rata de promovare după contestații

Marți, 29 august 2023, vor fi afișate rezultatele finale la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Elevii care au depus contestații își vor primi notele finale.

Citeste tot articolul »

6. Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Bărbatul a dat-o în judecată: „Nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii”

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă, după ce bărbatul a dat-o din nou în judecată pe mama copiilor săi. Ce a declarat artista despre situația în care a fost pusă recent!
Citeste tot articolul »

7. Circulație rutieră restricționată pe A1. Defecțiuni tehnice la o autocisternă încărcată cu GPL

Pe Autostrada A1 traficul este restricționat din cauza unei autocisterne încărcate cu GPL care a prezentat defecțiuni tehnice.
Citeste tot articolul »

8. Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoare cu cruce roșie în calendar

În data de 29 august, în fiecare an creştinii ortodocşi sărbătoresc Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, zi marcată cu roșu în calendar.

Citeste tot articolul »

9. Dumitru Dragomir compară explozia de la Crevedia cu o bombă atomică: „Ce m-a deranjat este că l-a scos pe Arafat vinovat”

Dumitru Dragomir a comparat explozia de la Crevedia cu o bombă atomică, în cel ma recent interviu pe care l-a acordat. Acesta a explicat faptul că îl deranjează ideea că Arafat a fost scos vinovat pentru toate astea și a recunoscut că nu a văzut în viața sa așa ceva. Iată ce a mai zis!
Citeste tot articolul »

10. Încă o persoană a fost infectată cu virusul West Nile. Pacientul este internat la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara

România înregistrează încă un pacient infectat cu virusul West Nile.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeş” din Timişoara, după ce a fost depistat infectat cu virusul West Nile.

Citeste tot articolul »

11. Roxana Ciuhulescu, noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale: „Copila mea începe o nouă viață”

Roxana Ciuhulescu a dat noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, care a fost externată din spital și care este pregătită pentru o nouă viață. Iată ce a povestit
Citeste tot articolul »

12. Un autocar cu ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime în Năvodari. Planul Roșu de Intervenție a fost activat

Un accident s-a produs luni seara, în Năvodari, unde un autocar plin cu pasageri ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunțat că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.
Citeste tot articolul »

13. Directorii de școli și grădinițe cer mărirea salariilor. Ce propuneri au înaintat aceștia către Guvern

Directorii de școli și grădinițe din România solicită salarii mai mari Guvernului Ciolacu. Aceștia le-au înaintat oficialilor trei propuneri.

Citeste tot articolul »

14. Iohannis, în vizită la Spitalul Floreasca, unde sunt internate victimele de la Crevedia: „Cei vinovaţi să primească pedepse exemplare”

Președintele Klaus Iohannis a mers în vizită la Spitalul Floreasca la trei zile de la tragedia ce a avut loc la Crevedia. Acolo sunt internați o parte dintre victimele exploziei.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---