Speciale

Retrospectiva zilei 25 august 2023

schedule 26 aug. 2023, 01:13

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 25 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Reacția lui Putin după moartea lui Evgheni Prigojin: „A fost un om cu o soartă dificilă și a făcut greșeli grave în viață”

Președintele rus Vladimir Putin a transmis condoleanțe familiei lui Evgheni Prigojin, după ce acesta a decedat într-o accident aviatic.
Citeste tot articolul »

2. Ana Morodan, o lună cu peripeții. Contesa digitală s-a pozat în cârje în fața spitalului

Ana Morodan a avut parte de o lună cu peripeții, după cum chiar ea a zis în mediul online. Vedeta s-a pozat în cârje, în fața spitalului, iar mai apoi le-a povestit fanilor ei ce anume i s-a întâmplat.
Citeste tot articolul »

3. Rezultate BACALAUREAT 2023. Astăzi se afișează rezultatele de la sesiunea de toamnă. Contestațiile pot fi depuse vineri

Rezultatele la sesiunea a doua a Bacalaureatului 2023 s-au afișat vineri, pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi în centrele de examen.

Citeste tot articolul »

4. Dana Roba i-a salvat viața Iasminei Halas. Ce sfaturi i-a dat make-up artista: „La mine nu există seară fără să...”

Dana Roba i-a salvat viața Iasminei Halas, datorită sfaturilor pe care make-up artista i le-a dat. Cele două vorbesc destul de des, iar blondina a fost impresionată de povestea ei. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

5. Bogdan Mocanu, primele declarații după despărțirea lui Jador de Hoder: „Speram să își fi găsit aleasa”

Bogdan Mocanu a dat primele declarații, după despărțirea lui Jador de Hoder. Bunul lui prieten spera să își fi găsit aleasa, dar se pare că nu a fost deloc așa. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

6. Noi proteste la Botoșani, după moartea gravidei. Rudele Alexandrei cer să se facă dreptate: „Nu ne oprim până când nu se face dreptate”

Este a șasea zi în care zeci de oameni din Botoșani protestează și cer să se facă dreptate în cazul Alexandrei, tinerei gravide care a decedat chiar sub ochii medicilor. Rudele tinerei cer autorităților să îi judece pe cei care nu au intervenit pentru a-i acorda ajutor medical gravidei.

Citeste tot articolul »

7. Vica Blochina, un nou atac la adresa Oanei Roman. De la ce a început: „Pe soțul tău l-ai făcut de tot rahatul”

Vica Blochina a avut câteva cuvinte dure la adresa fostei sale bune prietene, Oana Roman. Iată de la ce a început cearta dintre ele!
Citeste tot articolul »

8. Câți bani a scos Mihai Trăistariu de pe urma apartamentelor de pe litoral. Turiștii i-au produs pagube materiale

Mihai Trăistariu a tras linie și a mărturisit câți bani a câștigat de pe urma celor șase apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc. Iată ce a declarat artistul!
Citeste tot articolul »

9. Angajații ANAF și cei din Finanțe vor să închidă ghișeele Trezoreriei. Protestele în administrațiile fiscale din țară continuă

Discuțiile ce au avut loc între sindicaliștii din Ministerul Finanțelor și ANAF nu s-au sfârșit pe o notă pozitivă. Astfel, angajații din administrațiile fiscale din țară continuă protestele.

Citeste tot articolul »

10. Predoiu, despre aderarea României la Schengen: „Meciul se joacă. Avem atuuri”

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a declarat că în ceea ce privește șansele României de intra în Schengen până la finalul lui 2023, încă nu este nimic sigur, dar „meciul se joacă”.
Citeste tot articolul »

11. Cât de tare a fost afectată Anca Țurcașiu de divorț. Declarațiile vedetei: „Un șoc emoțional puternic”

Anca Țurcașiu a făcut o postare pe Instagram care a luat prin surprindere pe toată lumea. Cât de tare a afectat-o divorțul!
Citeste tot articolul »

12. Focar de COVID-19 într-un spital de psihiatrie din Buzău. 12 pacienți au fost testați pozitiv

După o lungă perioadă de liniște, un nou focar COVID-19 a izbucnit într-un spital de psihiatrie din Buzău. Alerta sanitară a avut loc la Unitatea de Neuropsihiatrie din Buzău, unde 12 pacienți au fost testați pozitiv la virusul COVID-19.

Citeste tot articolul »

13. Primele doze de vaccin gripal pentru sezonul 2023-2024 au ajuns în România

Prima tranșă a dozelor de vaccin gripal pentru sezonul 2023-2024 au ajuns în România. Anunțul a fost făcut de compania producătoare. Dozele de vaccin sunt deja disponibile în farmacii.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---