Speciale

Retrospectiva zilei 18 aprilie 2023

schedule 19 apr. 2023, 01:14

Retrospectiva zilei 18 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 18 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Alexandra Stan, o viață amoroasă plină de întâmplări neașteptate. Detalii picante din trecutul ei

Alexandra Stan are are o viață amoroasă despre care ar putea să scrie o carte, cu bune și cu rele, dar pe care nu a ținut-o ascunsă. Artista a dat detalii picante, chiar în emisiunea “Duet cu Alexandra Ungureanu”. Ce a povestit!
Citeste tot articolul »

2. Alexandra Stan, despre întemeierea unei familii. Cum trebuie să fie alesul: „Nu e așa o mare șmecherie să te măriți”

Recent, Alexandra Stan a fost invitată în cadrul emisiunii pe care colega sa de breaslă, Alexandra Ungureanu, o moderează pe YouTube, dar și pe Kanal D2, unde și-a deschis inima și a vorbit despre fostele sale relații, dar și despre care este părerea sa despre căsătorie.
Citeste tot articolul »

3. Dana Nălbaru, adevăratul motiv pentru care s-a pocăit: „Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică”

Dana Nălbaru a dezvăluit, în cadrul podcast-ului moderat de către Mihai Morar, care este adevăratul motiv pentru care a ales calea credinței și pocăința, iar totul are legătură cu fiul ei, care a suferit o intervenție chirurgicală din cauza căreia era pe punctul de a-și pierde viața. Iată ce a declarat!

Citeste tot articolul »

4. Cereale ucrainene, sămânță de scandal. România vrea să împace și capra, și varza

Scandal semânat de cerealele ucrainene. Tot mai multe țări din Uniunea Europeană nu sunt de acord cu importurile din Ucraina. Polonia și Ungaria le-au interzis, Bulgaria ia în calcul această variană, iar Slovacia le suspendă temporar. Comisia Europeană califică deciziile drept inacceptabile. În ceea ce privește România, ministrul Agriculturii, Petre Daea, încă se gândește la un plan prin care să împace și fermierii, și Comisia Europeană. 
Citeste tot articolul »

5. Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

Comisia Europeană va da 4.000 de lei, sub formă de vouchere, unor români, pentru repararea locuinței sau pentru schimbarea electrocasnicelor. Tichetele ar putea fi acordate în a doua jumătate a anului. Iată cine sunt cei care vor beneficia de ajutor.

Citeste tot articolul »

6. Kamara nu și-a văzut fiul, după ce s-a întors de la Survivor. Cum s-a ajuns într-o asemenea situație: „Am sunat-o pe mămica lui Leon”

Kamara s-a întors acasă de la Survivor România, dar nu și-a văzut fiul imediat după ce a ajuns în aeroport, dar a explicat și de ce s-a confruntat cu această situație. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

7. Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunțat încheierea perioadei de furnizare a energiei termice către consumatorii racordați la sistemul centralizat, începând de marți. Conform unui comunicat al companiei, oprirea agentului termic va fi făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare și prin închiderea instalațiilor către consumatori. Efectele urmează să fie resimțite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore. 

Citeste tot articolul »

8. Se încing spiritele la „Bravo, ai stil!”. Concurentele dau cu săgeți una în cealaltă: „Asta e o bătaie de joc”

S-au încins spiritele între concurente în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”. Totul a pornit de la ținuta Luizei, care după părerea unora era una extrem de simplă, dar care a primit steluțe și cuvinte de laudă din partea juraților.
Citeste tot articolul »

9. 19-20 aprilie - prima eclipsă de soare a anului: se deschide portalul magic al trezirii sufletelor

Acest disconfort este necesar pentru creștere și transformare. Este ca o curățenie de primăvară pentru sufletul nostru, în care măturam resturile trecutului și facem spațiu pentru a îi permite energiei noi să curgă, să ne elibereze, să ne vindece și să ne dea aripi să trăim așa cum ne dorim.

Citeste tot articolul »

10. Mercur intră în retrograd pe 21 aprilie. Cum ne influențează

În această perioadă trebuie să ne eliberăm de trecut și să îmbrățișăm momentul prezent cu un sentiment de scop și claritate. Universul ne spune să ieșim din zona noastră de confort și să învățăm să ne vindecăm de tot ce a fost pentru a face loc noului, frumosului și iubirii în viața noastră. 
Citeste tot articolul »

11. Luna Nouă pe 20 aprilie. Ce se întâmplă în această zi

Acum ne putem conecta cu adevărat la sufletele noastre. Ne putem ruga pentru libertate, libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat, de a renunța la măști și de a ne arată adevărată față. În astfel de momente creăm cele mai bune și mai frumoase relații cu oamenii din jurul nostru și, totodată, suntem un exemplu pentru ci la care ținem. 

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---