Speciale

Retrospectiva zilei 11 septembrie 2023

schedule 12 sept. 2023, 01:18

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 11 septembrie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Randi, afirmații dure despre Bianca Drăgușanu. De la ce a pornit cearta și cum a reacționat vedeta: „Vomit”

Randi a făcut un Story dure despre Bianca Drăgușanu, în care i-a menționat numele. Care a fost reacția ei și de la ce a pornit totul!
Citeste tot articolul »

2. Ana Morodan știe ce vrea de la viață. Ce și-a propus să facă în următoarele luni: „O să vedeți pe Instagram”

Ana Morodan știe ce vrea de la viață și și-a dorit ca și fanii săi să aibă idee care sunt planurile sale pentru următoarea perioadă. Iată ce și-a propus vedeta și care sunt schimbările pe care vrea să le facă.
Citeste tot articolul »

3. Prima zi din anul școlar 2023 - 2024. Elevii, unii întâmpinați cu baloane, alții cu schele

Este prima zi din anul școlar 2023-2024 pentru peste 2,7 milioane de elevi. Începutul, plin de emoții pentru învățăceii de toate vârstele, dar și pentru părinți și profesori, a fost umbrit de renovări. Ținând cont că mâine vor începe cu adevărat cursurile, unii nu vor avea clase în care să se întoarcă deoarece unele școli sunt încă în reparații. 

Citeste tot articolul »

4. La ce vârstă a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani. Vedeta se descurca de mică: „Eram un fel de bișnițar”

Bianca Drăgușanu a început să își câștige primii bani, încă de când era adolescentă. La ce vârsta se întâmpla lucrul acesta și cu ce se ocupa, de fapt!
Citeste tot articolul »

5. Analizele au costat-o o avere pe Adda. Cât a scos din buzunar din cauza bolii Lyme: „E un teanc gros”

Adda a făcut o mulțime de analize, înainte de a afla că suferă de boala Lyme, care au costat-o o avere. Cât a fost nevoită să scoată din buzunar!
Citeste tot articolul »

6. Operațiunea de salvare dramatică în Maroc. Nou-născut scos de sub dărâmături, după cutremurul care a ucis peste 2.000 de oameni

În data de 8 septembrie, în jurul orei 23:00, Marocul a fost zguduit de cel mai puternic cutremur înregistrat vreodată în regat, de 6,8 pe scara Richter. Peste 2.000 de oameni au murit și tot atâția au fost răniți. Dar în centrul dezastrului s-au întâmplat și minuni. Un nou-născut a avut șansa la viață. A fost scos de sub dărâmături de salvatori. 

Citeste tot articolul »

7. Raluca Turcan, despre Nicolae Ciucă: „Cea mai bună alegere a PNL la prezidențialele din 2024”

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, președinte al organizației PNL Sibiu, a declarat că președintele liberalilor, Nicolae Ciucă, este cea mai bună alegere pentru a reprezenta PNL la alegerile prezidențiale din 2024. 
Citeste tot articolul »

8. Unde s-au cultivat pentru prima oară cartofi în România. Cine a adus leguma în țara noastră, în 1776

Musaca, ciorbă, piure, cartofi la cuptor sau prăjiți - niciunul dintre aceste feluri de mâncare nu ne-ar fi fost înrădăcinate deja, de sute de ani, în memoria noastră olfactivă, fără baronul Brukenthal, care a adus cartoful în România. Guvernatorul Transilvaniei a început să cultive această legumă pentru prima dată în țara noastră în anul 1776. 

Citeste tot articolul »

9. Andreea Marin, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap de această rivalitate”

Andreea Marin a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre Mihaela Rădulescu. Iată ce a zis despre rivalitatea dintre ele!
Citeste tot articolul »

10. America, 22 de ani de doliu de la atacurile teroriste asupra turnurilor gemene World Trade Center din 11 septembrie. Filmul zilei care a schimbat istoria lumii

Pentru America, astăzi, 11 septembrie, se împlinesc 22 de ani de doliu de la atacurile teroriste asupra turnurilor gemene de la World Trade Center și clădirii Pentagonului. În 2001, în mai puțin de trei ore, s-a schimbat istoria lumii. O operațiune teroristă care a deturnat patru aeronave a dus la moartea a aproape 3.000 de oameni, printre care și cinci români. 

Citeste tot articolul »

11. Președintele Klaus Iohannis va pune consumul de droguri în rândul tinerilor pe ordinea CSAT: „Un fenomen alarmant”

Consumul de droguri în rândul tinerilor este un fenomen alarmant, a declarat, luni, preşedintele Klaus Iohannis. Șeful statului a anunțat că subiectul va fi inclus pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT). 
Citeste tot articolul »

12. Mădălina Crețan, declarații dureroase la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Nu mi-am revenit”

A trecut aproape un an de când Darius-Vlad Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, și-au pierdut viața, iar soția sa nu și-a revenit de pe urma pierderii pe care a suferit-o. Recent, a făcut câteva mărturisiri dureroase
Citeste tot articolul »

13. Edward Sanda și Cleopatra Stratan, despre experiența America Express: „Abia așteptăm să ne vedem”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre experiența America Express. Cum s-au descurcat cei doi soți în aventura vieții lor!
Citeste tot articolul »

14. Detalii despre accidentul tragic produs pe faleza din Galați. Un copil de 9 ani a fugit spre mama lui, cu gâtul străpuns de ghidonul bicicletei

Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe faleza superioară a Dunării din Galaţi, sub privirile părinţilor şi a unui frate, iar ghidonul l-a lovit în zona gâtului. Martorii au povestit că, după ce a căzut, micuțul s-a ridicat și a fugit spre mama sa, cu gâtul străpuns de ghidonul bicicletei, apoi a căzut secerat din picioare. 
Citeste tot articolul »

15. 7 mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii 11 - 17 septemmbrie

Trăim pentru clipa de acum fără să ne mai gândim la tot ce a fost și fără să ne mai facem griji cu privire la ce urmează să fie. Prezentul este singurul care contează cu adevărat.
Citeste tot articolul »

16. Mircea Geoană, declarații despre riscul ca Rusia să atace România: „Cum ar fi fost dacă nu eram în NATO?”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu există indicii privind o intenție a Federației Ruse de a ataca un stat membru al Alianței. El a completat că este de înțeles îngrijorarea cetățenilor români care locuiesc la granița cu Ucraina. 
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---