Speciale

Retrospectiva zilei 04 aprilie 2023

schedule 05 apr. 2023, 01:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 04 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Românii se înghesuie să cumpere titluri de stat Fidelis. Economii de jumătate de miliard de lei

Românii au un interes uriaș pentru titlurile de stat „Fidelis”. În mai puțin de o săptămână, aceștia au investit jumătate de miliard de lei, dublu comparatic cu tranzacțiile de acțiuni de bază. 
Citeste tot articolul »

2. Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Mai e puțin până la Paște, deci românii încep fie să facă lista de cumpărături, fie să bifeze de pe acum câteva alimente de pe ea. Fără dubii, de pe nicio masă nu va lipsi oul, consumul acestuia crescând în această perioadă cu 50%. Iar prețul este cel mai mare de până acum. Dacă la poarta fermei un ou costă 65 de bani, în magazine și piețe se vinde chiar și cu 1,80 de bani. 

Citeste tot articolul »

3. România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia și Polonia s-au aliat pentru un ajutor mai mare pentru fermieri. Ce măsuri propun pentru cerealele ucrainene

România s-a aliat cu câțiva vecini pentru a ajuta mai mult fermierii. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat luni că a semnat, împreună cu omologii din Bulgaria, Ungaria, Slovacia și Polonia, o scrisoare comună adresată președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prin care propune un set de măsuri menite să reducă dezechilibrele create în piață de importurile masive de cereale ucrainene. Printre acestea se numără taxe vamale pentru acestea. 
Citeste tot articolul »

4. Incident șocant în stația de metrou Unirii. O persoană a murit pe peron

Incident dramatic, marți dimineața, în stația de metrou Unirii, pe magistrala 1. O persoană a murit pe peron, după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit în fața celorlalți călători. 

Citeste tot articolul »

5. Accident feroviar în Olanda. O persoană a decedat, iar alte 30 de persoane au fost rănite

Un accident feroviar a avut loc în Voorschoten, chiar la nord-est de Haga, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte 30 de persoane au fost rănite. Trenul cu pasageri a deraiat, marți dimineață.
Citeste tot articolul »

6. 3 zodii norocoase ale lunii aprilie. Vor avea parte de surprize incredibile

Află dacă și tu te numeri printre ele. Acestea sunt cele mai norocoase zodii din a patra lună a anului. Aprilie este o lună a schimbării. Așa cum natura s-a trezit la viață după o perioadă în care totul a fost gri, rece și întunecat, este momentul nostru ca și noi să ieșim din hibernare, să ne conectăm sufletele la energia incredibilă primită din Cosmos și să ne pictăm viața în cele mai vii și mai frumoase culori.

Citeste tot articolul »

7. Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu. Ce se întâmplă cu fiica lor

Victor Vrînceanu a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Andreea Antonescu. După 2 ani de relație, jurnalistul și jumătatea Andre și-au spus "adio", la fix 3 luni de când a apărut pe lume micuța lor.
Citeste tot articolul »

8. Amenințarea cu bombă la Școala Americană din București. Alerta s-a dovedit a fi falsă

O alertă cu bombă a fost anunțată la Școala Americană din Capitală. Instituția a primit un mail în care era indicat faptul că în clădire se află o bombă.
Citeste tot articolul »

9. Mesaje de Paște 2023. Cele mai frumoase felicitări și urări pentru cei dragi cu ocazia Învierii Domnului

Mesaje de Paște 2023. Sărbătoarea Paștelui sau Învierea lui Iisus Hristos este una dintre cele mai importante sărbători religioase pentru creștini. Aceștia se bucură de învierea Mântuitorului, Fiul lui Dumnezeu. Cu ocazia acestei sărbători, îți propunem să îți surprinzi oamenii dragi, prietenii, familia, colegii și copiii cu cele mai frumoase și sincere felicitări de Paște.

Citeste tot articolul »

10. Finlanda devine oficial membru NATO. Stoltenberg: „Este o zi istorică”

Zi istorică pentru Finlanda. Marți, statul scandinav devine membru al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord. Decizia de a adera la NATO a venit în urma declanșării războiului din Ucraina de către Rusia.




Citeste tot articolul »

11. Percheziții DNA la Poliția Română. Contracte de achiziții de echipament, vizate într-un dosar de corupție

Procurorii DNA efectuează percheziții, marți, la sediul Poliției Române, într-un dosar de corupție ce vizează mai multe contracte de achiziție a echipamentului pentru polițiști ce au fost încheiate la începutul pandemiei. În acele timpuri, Ministrul Afacerilor Interne era Marcel Vela.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---