Social

Produsele care sunt interzise în alte țări, dar se găsesc în magazinele din România

schedule 30 ian. 2024, 09:00

Produsele care sunt interzise în alte țări, dar se găsesc în magazinele din România
Sorbis / Shutterstock

O mulțime de produse care se găsesc în magazinele din România sunt interzise în alte țări, acestea fiind considerate periculoase.

Produse interzise în alte țări, care se regăsesc în România

Multe produse care sunt interzise în alte țări se pot găsi cu ușurință pe rafturile magazinelor din România. Unul dintre aceste produse este chiar oul de ciocolată cu surprize, unul dintre cele mai îndrăgite de către copii.

Acestea sunt interzise în Statele Unite ale Americii din cauza pieselor din plastic din interiorul ciocolatei care pot fi înghițite de copii. În România însă, aceste dulciuri se pot găsi în orice magazin.

În Singapore guma de mestecat este interzisă, cu excepţia gumei de mestecat care are un beneficiu terapeutic, cum ar fi renunțarea la fumat. Guma de mestecat se poate găsi la orice casă de marcat atât în România, cât și în țările din Europa.

Seminţele de mac sunt interzise în Taiwan, Singapore, Arabia Saudită, China și Emiratele Arabe Unite pentru că acestea intră sub incidența Legii Narcoticelor.

În Germania, India şi California este este interzis foie gras de raţă şi gâşte. Un alt produs interzis în Canada, Scoția, Australia și multe state din SUA este laptele crud. Acesta nu este comercializat în aceste țări din cauza reglementărilor de igienă, care afectează și posibilii germeni din laptele crud.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---