Showbiz

Lora și Ionuț Ghenu, noi detalii despre nuntă. Îndrăgostiții își vor construi casa visurilor: „Ne-am luat teren lângă București”

schedule 29 nov. 2023, 11:11

Lora și Ionuț Ghenu, noi detalii despre nuntă. Îndrăgostiții își vor construi casa visurilor: „Ne-am luat teren lângă București”
Sursa foto: Instagram Lora

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume nunta, dar și pentru construirea casei la care au visat.

Lora și Ionuț Ghenu, noi detalii despre nuntă și despre casa la care au visat

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de mai bine de opt ani, dar nu au ajuns în fața altarului până acum, pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri între timp și nu au simțit nevoia de a face acest pas.

Cu toate acestea, în ultima vreme, s-au gândit serios la nuntă și deja au început pregătirile pentru ziua cea mare. Nu vă mai ținem pe jar și vă spune că aceștia își vor uni destinele anul viitor și că deja au mari emoții pentru ceea ce va urma, mai ales că își doresc să iasă fix așa cum și-au imaginat. Speră și ca de data aceasta, nimeni și nimic să nu le mai strice planurile așa cum au mai pățit.

”Da, ne dorim să ne căsătorim. Acum ne-am luat teren pentru casă într-un loc magic pur și simplu și ne dorim ca în 2024 să ne căsătorim, să vedem dacă ne și iese în 2024, dar într-o zi sigur o să ne iasă”, a declarat Lora, pentru spynews.ro.

Asta nu este tot. Lora și Ionuț Ghenu și-au cumpărat un teren, undeva pe lângă București, unde își vor construi casa la care au visat de multă vreme și unde așteaptă să se mute și să înceapă o nouă viață. Sunt recunoscători pentru toate lucrurile frumoase care li se întâmplă, dar mai ales pentru faptul că s-au cunoscut și trăiesc o frumoasă poveste de iubire împreună la care multe persoane nici măcar nu au curajul să viseze.

”Ne-am luat teren pentru casă lângă București, mi-am dorit un anumit teren, ne doream de 3 ani de zile și nu era nimic acolo de vânzare și uite că într-o noapte a apărut și l-am și luat. A apărut exact ca prin minune”, a mai declarat artista.

La final, e a zis că vor petrece Crăciunul în familie și că noaptea dintre ani o va prinde pe scenă ca de fiecare dată, având cinci concerte de susținut.

”Crăciunul îl vom face în familie, de Revelion voi avea cântări, am cinci concerte în noaptea dintre ani. Să dea Dumnezeu să am energie și putere, mă antrenez în fiecare zi”, a adăugat Lora, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9731 RON
0.00220
USD
USD: 4.5843 RON
0.01270
GBP
GBP: 5.8128 RON
0.01100
HUF
HUF: 1.2766 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5427 RON
0.00120
CHF
CHF: 5.2137 RON
0.00400
Convertor valutar

Rezultat: ---