Social

Liber sau nu? Dan Diaconescu va afla astăzi decizia magistraților, după ce a contestat arestul la domiciliu

schedule 13 apr. 2023, 09:35

Liber sau nu? Dan Diaconescu va afla astăzi decizia magistraților, după ce a contestat arestul la domiciliu
Foto: Captura Stirile Pro TV

Dan Diaconescu, acuzat de act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile, va afla astăzi decizia magistraților de la Tribunalul Constanța, în urma contestației pe care a făcut-o la măsura arestului la domiciliu. Hotărârea va fi una definitivă. 

Fostul jurnalist Dan Diaconescu va afla astăzi decizia magistraților, după ce a contestat arestul la domiciliu

În aproape trei ore, instanța din Constanța va judeca contestația depusă de Dan Diaconescu în ceea ce privește măsura arestului la domiciliu, semn că fostul patron al OTV vrea să fie cercetat în libertate. 

Pe de altă parte, măsura arestului la domiciliu este contestată și de procurorii din Constanța, care cer ca Dan Diaconescu să ajungă în arest preventiv. Așadar, tribunalul din Constanța va avea de judecat astăzi două contestații în aceeași ședință pe același caz.

Rămâne de văzut dacă fostul jurnalist va scăpa de arestul la domiciliu, dar și dacă va fi pus în libertate sau va ajunge în arestul poliției. 

Faptele s-ar fi petrecut între 2020 și 2021, pe bani 

Fostul patron al OTV a fost escortat la mașina poliției joi dimineață, fiind acuzat de relații cu minore. Faptele s-ar fi petrecut la București și Constanța. Conform unor surse din poliție, Dan Diaconescu ar fi întreținut relații intime cu minore între 2020 și 2021, pe bani.

Fetele ar fi fost gemene, iar fostul politician le-ar fi cerut să îi găsească o virgină, contra cost. Una dintre fete i-a spus că a fost filmat și l-a șantajat pentru ca imaginile să nu fie publicate.

Potrivit anchetatorilor, fetele aveau 15 ani în momentul în care Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale cu ele, în schimbul unei sume de bani. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---