Horoscop

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie ca să atragi fericirea

schedule 25 sept. 2023, 11:52

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie ca să atragi fericirea
Foto: Shutterstock

Horoscop săptămânal pentru perioada 25 septembrie - 1 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Semnele zodiacale în care ne-am născut pot oferi îndrumări valoroase cu privire la ce trebuie să renunțăm și să lăsăm în trecut pentru a atrage fericirea în viața noastră în ultima săptămână de septembrie. Universul ne sfătuiește să ne amintim că fericirea începe de cele mai multe ori din interior și eliberându-ne sufletele de poverile trecutului avem ocazia să ne deschidem calea către un viitor mai frumos, mai liniștit și mai împlinit.

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână plină de toamnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal pentru perioada 25 septembrie - 1 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Pentru a atrage fericirea în viața ta în această săptămână, Universul îți spune că este timpul să renunți la toate resentimentele din sufletul tău. Iertarea nu doar că îți va ușura încărcătura emoțională, ci îți va și deschide calea către relații noi cu oamenii potriviți pentru tine.

Horoscop Taur

În această săptămână ia în considerare să faci ordine în viața ta. Renunță la ceea ce nu îți mai folosește (atât bunuri, cât și emoții, sentimente, stări) și îmbrățișează libertatea pe care Universul vrea să ți-o trimită. Eliberându-te de tot faci mai mult spațiu pentru fericire, seninătate și energie pozitivă.

Horoscop Gemeni

Pentru a atrage fericirea în această săptămână, concentrează-te pe a rămâne prezentă în clipa de acum. Practică recunoștința și renunță să te mai concentrezi pe lucrurile pe care nu le poți schimba. Trăiește în prezent și bucuria își va găsi în mod natural drumul către tine.

Horoscop Rac

În această săptămână Universul te sfătuiește să te eliberezi de bagajele emoționale pe care le porți de atât de mult timp după tine. Încearcă să rezolvi problemele pe care le-ai ascuns sub preș și să renunți la durerile din trecut. Îmbrățișarea vindecării emoționale poate deschide porțile către un viitor mai fericit.

Horoscop Leu

Este timpul să te ierți și să mergi mai departe. Renunță să te mai pedepsești pentru greșelile din trecut și concentrează-te pe vindecare. Învață-ți lecțiile și continuă-ți drumul în această viață și astfel vei crea spațiu pentru că fericirea să înflorească în prezentul tău.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---