Horoscop

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie ca să atragi fericirea

schedule 27 nov. 2023, 10:20

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie ca să atragi fericirea
Foto: Shutterstock

Horoscop săptămânal pentru perioada 27 noiembrie - 3 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Află la ce trebuie să renunți în această săptămână de tranziție de la noiembrie la decembrie, de la toamnă la iarnă ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frica de schimbare. Nu te teme de nimic în această perioadă. Te așteaptă o săptămână cu schimbări destul de îndrăznețe; acceptă-le, adaptează-te și mergi mai departe pentru că doar așa vei reuși tot ce îți propui.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul. Nimeni nu poate controla totul; de fapt, sunt foarte puține lucruri pe care le putem controla cu adevărat. Încearcă să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Tu ești un simplu spectator, bucură-te de tot ce se întâmplă și trăiește viața la intensitate maximă.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la cei care nu te apreciază. Nu mai încerca să demonstrezi oamenilor din jurul tău că meriți să fii iubită; nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Cine vrea să te iubească, o va face pentru că așa simte. Concentrează-te mai mult asupra ta și a relației pe care o ai cu persoanele care știu cât de mult valorezi.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la toate întrebările fără răspuns. Degeaba continui să îți pui întrebări dacă răspunsurile nu țin de tine. Cum ar fi dacă, în schimb să te concentrezi pe ceva ce nu poți rezolva, să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor în privința cărora poți face ceva cu adevărat?

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la dorința de a schimba oamenii. Nu trebuie să schimbi oamenii, ci din contră. Trebuie să înveți să îi accepți așa cum sunt, cu bune și cu rele, și să îi iubești necondiționat. Înțelege acest lucru și vei vedea cum lucrurile se vor îmbunătăți în toate tipurile de relații din viața ta.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---