Horoscop

Horoscop azi, 28 aprilie 2024

schedule 28 apr. 2024, 04:00

Horoscop azi, 28 aprilie 2024
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești foarte determinată

Această tranziție aduce un impuls puternic de a te conecta cu adevărul tău interior și de a-ți urma voința cu hotărâre. Este momentul să-ți asculți instinctele și să te lansezi în noi aventuri fără să îți fie teamă de necunoscut.
Vezi video aici »

Taur – Planuri curajoase

Această schimbare astrală te îndeamnă să-ți pui în aplicare talentele și să te afirmi în moduri noi și îndrăznețe. Este timpul să te ridici în fața provocărilor cu încredere și să îți urmezi pasiunile cu determinare.
Vezi video aici »

Gemeni – Acțiuni curajoase

În aceste zile vei simți un impuls puternic de a comunica și de a împărtăși gândurile tale cu lumea. Este momentul să îți exprimi ideile cu claritate și să te implici în discuții cu deschidere și curaj.
Vezi video aici »

Rac – Îți aperi valorile

Intrarea lui Marte în Berbec îți aduce un sentiment puternic de a-ți apăra interesele și de a-ți susține valorile. Este timpul să îți asculți intuiția și să te ridici în apărarea a ceea ce crezi cu pasiune și hotărâre.
Vezi video aici »

Leu – Proiecte noi

În aceste zile vei simți o creștere a ambiției și a dorinței de a te afirma în lume. Este momentul să îți pui în valoare creativitatea și să te lansezi în proiecte noi cu încredere și entuziasm.
Vezi video aici »

Fecioară – Ai mai multă grijă de tine

Această tranziție astrală te îndeamnă să te concentrezi pe sănătatea ta și pe binele interior. Este timpul să îți canalizezi energia către practici de vindecare și către îngrijirea de sine în profunzime.
Vezi video aici »

Balanță – Iei atitudine

Intrarea lui Marte în Berbec îți aduce un impuls puternic de a-ți urma visurile și de a-ți îndeplini obiectivele. Este momentul să te ridici în apărarea a ceea ce contează pentru tine și să te angajezi în acțiuni care îți aduc împlinirea.
Vezi video aici »

Scorpion – Ești foarte pasională

În aceste zile vei simți o creștere a pasiunii și a intensității emoțiilor tale. Este momentul să îți exprimi sentimentele cu curaj și să te dedici în totalitate relațiilor și proiectelor care te definesc.
Vezi video aici »

Săgetător – Explorări interioare

Această tranziție astrală te îndeamnă să îți explorezi lumea interioară și să îți pui în valoare înțelepciunea interioară. Este timpul să te dedici călătoriei spirituale și să te lansezi în căutarea adevărului profund despre tine însăți.
Vezi video aici »

Capricorn – Îți folosești influența în scopul binelui

Intrarea lui Marte în Berbec îți aduce un impuls puternic de a te conecta cu comunitatea ta și de a te implica în cauze care îți stau la inimă. Este momentul să îți folosești influența în beneficiul celor din jur și să te implici activ în schimbarea pe care o dorești să o vezi în lume.
Vezi video aici »

Vărsător – Libertate neîngrădită

În aceste zile vei simți o creștere a inventivității și a dorinței de a inova. Este momentul să îți pui în valoare originalitatea și să te lansezi în proiecte care să îți reflecte spiritul liber și inovator.
Vezi video aici »

Pești – Îți acorzi mai mult timp

Această tranziție astrală te îndeamnă să te conectezi cu intuiția ta și să îți explorezi lumea interioară în profunzime. Este timpul să îți acorzi timp pentru reflecție și pentru a te reconecta cu esența ta spirituală în mijlocul agitației cotidiene.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---