Horoscop

Horoscop azi, 09 martie 2023

schedule 09 mar. 2023, 09:00

Horoscop azi, 09 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești pe cont propriu!

Ceea ce trebuie să știi este că acum ești pe cont propriu. Astrele îți oferă situații în care să vezi adevărul verde în față, ceea ce te va provoca să ieși din zona de confort. Această lecție va trebui să o înveți și în viitorul apropiat, pentru că doar tu ești responsabil de viața ta.

Taur – Nu te mai uiți în trecut

Ai ajuns la un anumit punct în care nu te mai interesează trecutul și nu mai vrei să știi nimic din ceea ce o dată era în gândurile și în sufletul tău. Iei decizii radicale pentru inima ta și vrei să începi un nou capitol, așa cum se cuvine.

Gemeni – Ieși din anonimat

Reușești să ieși din anonimat prin ideile pe care le ai. Ești creativ, iar planurile tale se dovedesc a fi inovative. Poți atrage de partea ta susținători, dar și dușmani. Astrele te sfătuiesc să nu vorbești despre problemele personale.

Rac – Speri la mai bine

Este o perioadă în care te simți destul de vulnerabil, ceea ce înseamnă că poți trece ușor de la o stare la alta. Reușești să găsești soluții în orice circumstanță, iar problemele mari devin dintr-o dată foarte mici. Astrele îți recomandă să îți păstrezi optimismul!

Leu – Nu te descuraja

Nu te descuraja acum, pentru că ai șanse mari ca ceea ce îți dorești să se și îndeplinească. Ai grijă de sufletul tău și nu lăsa lucrurile neterminate. Oricând o poți lua de la capăt, așa că trăiește fiecare zi ca pe o șansă unică!

Fecioară – Timp liber alături de cei dragi

Te bucuri de momente frumoase alături de cei dragi, mai ales acum că ți-ai stabilit prioritățile. Ești pe cale să începi o nouă viață, pentru că ți-ai dat seama ce îți dorești cu adevărat. Nu mai ești dispus să accepți compromisuri și ești convins că cei dragi merită toată atenția ta.

Balanță – Tu îți creezi viitorul

Tu ești singurul care își creează viitorul, prin gândurile pe care le ai și pe care le adresezi mai departe în Univers. Ești cuprins de multă recunoștință și poți ajunge la câteva concluzii impresionante despre viața ta. Astrele îți recomandă să te înconjori de oameni care să te inspire.

Scorpion – Găsești o cale

Găsești o cale în tot zbuciumul pe care ăl trăiești acum. Reușești să vezi luminița de la capătul tunelului și te poți considera un om cu adevărat norocos. Indiferent de greutăți, acum vei face imposibilul posibil!

Săgetător – Fără compromisuri

Îți trăiești viața fără compromisuri și nu vrei să mai accepți nimic din ceea ce nu este la nivelul tău. Te ridici deasupra problemelor și vezi de ce anume anumite aspecte au funcționat astfel. În curând vei descoperi rețeta succesului!

Capricorn – Aștepți un semn

Aștepți un semn la care ai sperat de mult timp, iar acum vei realiza de ce a durat atât de mult. Totul a fost și este spre binele tău suprem, iar de acum poți considera că începi o nouă etapă. Deschide-ți inima și lasă Universul să te surprindă!

Vărsător – Poți simți din nou iubirea

Se anunță un eveniment interesant în viața ta, mai ales că oamenii din jurul tău nu se află întâmplător pe lângă tine. Ești cuprins de multe emoții pozitive și te gândești la planuri de viitor. Este posibil ca iubirea să reapară în viața ta, iar tu să te bucuri de fiecare moment.

Pești – O veste importantă

Cineva îndepărtat îți va oferi o veste importantă. Poate fi vorba despre un alt membru al familiei sau o sumă de bani. În orice caz, vei fi scos din zona ta de confort, însă astrele te vor ajuta să îți restabilești echilibrul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00060
USD
USD: 4.6712 RON
-0.00250
GBP
GBP: 5.7677 RON
0.04480
HUF
HUF: 1.2603 RON
0.00070
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.1247 RON
0.01570
Convertor valutar

Rezultat: ---