Horoscop

Horoscop azi, 08 martie 2023

schedule 08 mar. 2023, 09:07

Horoscop azi, 08 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești pe cont propriu

De acum înainte ești pe cont propriu și ești răspunzător pentru prezentul și viitorul tău. Ai de făcut câteva schimbări importante în ceea ce privește o anumită relație sau un loc de muncă. Depinde de tine dacă vei alege cu sufletul sau cu rațiunea.

Taur - Depășești un moment greu

Reușești să depășești un moment greu, însă, în sfârșit, poți răsufla ușurat că toată durerea a trecut. Suferința provocată te-a călit, iar acum te afli pe un nou drum, o altă direcție, mult mai potrivită pentru tine.

Gemeni – Tot răul spre bine

Reușești să vezi partea plină a paharului și să te descătușezi de trecut. Durerea se va transforma în înțelepciune, iar tu vei știi data viitoare cum și cât să alegi, astfel încât să te pui pe primul loc, indiferent de circumstanțe. Tot răul va fi spre binele tău și îți vei da seama de asta în perioada următoare.

Rac – Înveți să te descurci

Înveți să te descurci în situații limită, ceea ce presupune intrarea într-o nouă etapă a vieții tale. Te ții departe de conflicte și reușești să înțelegi comportamentele celor din jur, chiar dacă nu îți sunt pe plac.

Leu – Mișcări inteligente

Rațiunea te va ajuta să îți clarifici anumite obiective de viitor, dar și planurile din prezent. Ești tentat să te apuci de cât mai multe proiecte, care nu vor face decât să te predispună unui stres suplimentar.

Fecioară – Cu gândul în trecut

Gândurile tale se îndreaptă astăzi la cineva din trecut, chiar dacă ți-ai propus să nu mai faci asta. Inima ta vrea cu totul altceva, iar în sufletul tău se duce o luptă aprigă între minte și suflet. Concentrează-ți atenția pe momentul prezent, pentru că aici vei găsi toate răspunsurile.

Balanță – Faci progrese mari

Faci progrese mari într-o anumită direcție, ceea ce înseamnă că vei reuși să treci la un nivel superior al evoluției tale. Îți vei da seama de ce anumiți oameni au plecat din viața ta, asta doar pentru a face loc celor potriviți, de la care ai cu adevărat ce învăța.

Scorpion – Fără regrete

Trăiește-ți viața fără regrete, pentru că doar așa te poți bucura cu adevărat de fiecare clipă. Prezentul ți-l construiești chiar tu, acum, prin gândurile și sentimentele pe care le transmiți către Univers. Dezlegă-te de trecut și elimină resentimentele!

Săgetător – Vei simți schimbarea!

În curând vei simți schimbarea care apare în viața ta, asta pentru că ți-ai dorit enorm să fii în acest moment al vieții tale. Consideră-te norocos, pentru că ai o șansă unică de a te reinventa pentru binele tău suprem!

Capricorn – Luptă pentru adevăr

Nu te lăsa pradă vorbelor frumoase și promisiunilor deșarte pe care cei din jurul tău ți le pot spune. Adevărul îl cunoști doar tu, așa că influența celorlalți nu ar trebui să îți schimbe valorile sau deciziile! Astrele te sfătuiesc să lupți pentru adevărul tău!

Vărsător – Lași în urmă o mare povară

Reușești să lași în urmă o mare povară, pe care cu greu ai eliminat-o în viața ta. Adevărul este că te-ai cam chinuit, însă ai învățat lecții prețioase, care nu fac decât să te transforme într-o variantă mult mai bună a ta.

Pești – Surprize din toate părțile

Ai parte de surprize din toate părțile, iar lucrul acesta te va bucura enorm. În jurul tău se adună oameni care țin la tine cu adevărat și ar face orice pentru a te vedea cu zâmbetul pe buze. Astrele te sfătuiesc să ai grijă la compromisuri!

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---