Showbiz

Cristi Borcea, un bărbat sensibil!? Valentina Pelinel a dat tot din casă: „Copiii plâng pe umărul nostru”

schedule 15 dec. 2023, 09:29

Cristi Borcea, un bărbat sensibil!? Valentina Pelinel a dat tot din casă: „Copiii plâng pe umărul nostru”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Este sau nu Cristi Borcea un bărbat sensibil? Partenera sa de viață, Valentina Pelinel, a dat din casă totul. Femeia a vorbit despre momentele de slăbiciune din familie, dar și despre perioada în care s-au cunoscut.

Valentina Pelinel, declarații neașteptate despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel a acceptat invitația de a merge la ”Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a oferit detalii neștiute despre familia sa, dar și despre începuturile relației sale cu Cristi Borcea. Soțul său, la rândul lui, a vorbit mereu frumos despre ea, ori de câte ori a avut ocazia, admirând la ea faptul că a fost dispusă să renunțe la orice de dragul lui și a familiei pe care și-au făcut-o împreună.

Adesea, partenerul ei de viață pare a fi un bărbat dur, iar ea a dat de înțeles că nici ea, nici el nu sunt în felul acesta, ci doar încearcă să pară, mai ales când este vorba despre copiii lor. Niciodată, ei nu plâng în fața celor mici, deoarece nu vor să îi vadă triști, în fața lor toate lucrurile fiind pozitive și frumoase.

„Bărbații nu prea plâng. Nu e genul. El e un bărbat puternic, care nu se exteriorizează așa. Eu sunt sensibila care plâng. E normal să plâng pe umărul lui, îmi e cea mai apropiată persoană. Și copiii plâng pe umărul nostru. În fața lor nu am plâns niciodată. Nu vreau să mă vadă tristă vreodată, în fața lor e totul pozitiv”, a declarat Valentina Pelinel, pentru wowbiz.ro.

Valentina Pelinel este foarte fericită alături de Cristi Borcea, iar cel mai important este că relația lor se bazează pe comunicare. Încearcă să facă toate lucrurile împreună și chiar a recunoscut că în cazul lor, totul a început cu o prietenie foarte frumoasă, chiar dacă sentimentele au existat încă de pe atunci. Consideră că odată ce oricine de pe lumea aceasta întâlnește sufletul pereche o simte.

Vedeta a mai zis că este important că sunt niște oameni asumați, iar în clipa în care și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și că sunt sortiți să fie împreună, lucrurile s-au schimbat total în viețile lor.

”Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine.  S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început. Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi.
Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ”te iubesc” printr-un mesaj. Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie. Și asta am simțit, indiferent cât am fi luat în considerare prejudecățile. Ne-am dat seama că nu putem să trăim unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---