Social Locale

Caz șocat în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat s-a autoincendiat lângă un liceu

schedule 23 mai 2023, 11:55

Caz șocat în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat s-a autoincendiat lângă un liceu
Dragos Asaftei / Shutterstock

O tragedia a avut loc, marți dimineața, lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat și-a dat foc lângă instituția de învățământ. Pompierii au stins flăcările, însă victima a decedat.

Un bărbat și-a dat foc lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea

Tragedia a avut loc marți dimineața, în apropierea unui liceu din Râmnicu Vâlcea. Martorii spun că bărbatul a ieșit dintr-un bloc din apropiere și pur și simplu și-a dat foc. Pompierii din Vâlcea au fost anunțați puțin înainte de ora 9.00 că un bărbat s-a autoincendiat în zona Liceului Economic în Râmnicu Vâlcea.

„Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea.", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, bărbatul era cuprins de flăcări în întregi și au acționat pentru a stinge flăcările. Din păcate, victima s-a stins din viață, iar salvatorii nu au mai putu face nimic pentru a-l readuce la viață.

„Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului", a informat ISU Vâlcea.

Poliția a deschis o anchetă pe marginea acestui caz și urmează să cerceteze toate circumstanțele în care a avut loc tragedia pentru a stabili motivul care l-a făcut pe bărbat să procedeze într-un asemenea mod. Bărbatul nu a fost identificat până acum.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---