Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu și-a închis restaurantul din Capitală: „Eu nu le dau bani”

13 iun. 2023, 09:15
Foto: Domeniile Davidescu/Youtube
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este motivul pentru care și-a închis, pentru o perioadă de timp, restaurantul din București. Mai mult, chef-ul a făcut dezvăluiri despre regulile controversate pe care le aplică în localul său.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi, iar pe lângă activitatea de jurat de la Antena 1, el mai deține și un restaurant în Capitală. Scărlătescu a vorbit despre regulile pe care le respectă în localul său, dar și cum își tratează angajații, astfel că totul este foarte bine pus la punct.

Chef-ul a mărturisit că, în timpul filmărilor de la "Chefi la cuțite", el și-a ținut restaurantul închis, pentru că nu a avut încredere în niciun angajat pentru a-i lua locul.

„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă.
Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

În cadrul podcastului, Scărlătescu a mai dezvăluit faptul că angajații săi nu au voie să își ia pauză și nici să vorbească la telefon. Mai mult, cei care muncesc în restaurantul lui Scărlătescu nu primesc salariu, ci comision din încasările localului.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30.

Citește continuarea pe Kudika.ro.



Citeste si