Social

Alertă cu bombă în mai multe spitale din Capitală. „Vor exploda în câteva ore! Multă lume va muri!”

schedule 23 aug. 2023, 14:22

Alertă cu bombă în mai multe spitale din Capitală. „Vor exploda în câteva ore! Multă lume va muri!”
Antena 3/Youtube

Alertă cu bombă în mai multe spitale din București. Autoritățile s-au mobilizat de urgență pentru a interveni. Reprezentanții spitalelor au primit mesaje de amenințare.

Alertă cu bombă în București

Reprezentanții mai multor spitale din Capitală au primit mesaje de amenințare prin care sunt înștiințați că în instituțiile sanitare sunt amplasate bombe ce urmează să explodeze în următoarele ore.

”Am depus multe bombe în spital. Aceste bombe vor exploda în câteva ore. Multă lume va deceda!”, se arată în mesaje. 

Astfel de mesaje au ajuns în Spitalul de Oftalmologie, Spitalul Fundeni, Spitalul Marius Nasta și Spitalul Bagdasar Arseni. De asemenea, astfel de mesaje au fost trimise și la Institutul Ana Aslan, dar și la Ministerul Sănătății.

Conducerea a anunțat de urgență autoritățile, iar în scurt timp a avut loc o mobilizare generală în Capitală. Autoritățile au ajuns de urgență la fața locului, în toate spitalele vizate de un posibil pericol și efectuează cercetări pentru a stabili dacă amenințările sunt reale.

Potrivit primelor informații, nu ar exista elemente care să susțină amenințarea. Managerii spitalelor au luat decizia de a nu evacua instituțiile până când specialiștii nu vor veni cu un verdict. Totodată, autoritățile încearcă să afle cine este autorul acestor amenințări, care cel mai probabil sunt false.

”În urma verificărilor efectuate în incinta Spitalului cu personalul propriu și cel al firmei de pază nu se constată existența vreunui echipament, colet sau bagaj suspect. Reprezentanți ai Secției 15 Politie s-au deplasat de asemenea la SCUBA pentru masuri specifice. Activitatea Spitalului se desfășoară în continuare în parametri normali”, au transmis reprezentanții Spitalului Bagdasar Arseni. 


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---