Horoscop

Horoscop azi, 16 martie 2023

schedule 16 mar. 2023, 04:03

Youtube 9news
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Totul este posibil

Realizezi că poți face tot ce îți dorești, atâta timp cât crezi cu adevărat în tine! Astrele îți vor dovedi în perioada următoare că orice este posibil, așa că rămâi cu inima și mintea deschisă. În curând vei avea parte de surprize frumoase!
Vezi video aici »

Taur – Crești emoțional

Crești și te dezvolți pe parte emoțională. Reușești să îți înțelegi și să îți îmbrățișezi fricile. Ești un om plin de surprize, iar cei din jur vor fi uimiți să vadă cât de mult te-aui maturizat în ultima perioadă.
Vezi video aici »

Gemeni – Îți vezi de drumul tău!

Nu te mai interesează să te uiți în stânga și în dreapta. Accepți că drumul pe care aui pornit este cel mai potrivit pentru tine în acest moment. Nu mai vrei să ai parte de dramă și de lucruri care nu îi aduc sufletului tău bucurie.
Vezi video aici »

Rac – Te pregătești de o escapadă romantică

Este posibil ca în viitorul apropiat să ai parte de o vacanță romantică, alături de partenerul de viață. Nimic nu este mai potrivit pentru tine decât să împărtășești sentimentele pe care le ai și cu cel de lângă tine. Relaxarea vă va ajuta pe amândoi să eliminați tensiunea din relație.
Vezi video aici »

Leu – Schimbări interioare

Este posibil să ai parte de schimbări importante în interiorul tău. Situațiile din ultima perioadă te-au maturizat și, chiar dacă inițial ți-au frânt inima, ți-au dat puterea de a-ți deschide ochii. Privești lucrurile mult mai realist acum și nu te mai grăbești în luarea deciziilor.
Vezi video aici »

Fecioară – Ești pus pe gânduri

Nu te simți în apele tale, iar mintea ta pare că nu se poate odihni. Tensiunea mentală se oglindește și în relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău. Oricât de greu ți-ar fi acum, încearcă să te reechilibrezi, de dragul oamenilor care îți sunt aproape necondiționat.
Vezi video aici »

Balanță – Vei trece și peste asta!

Este posibil ca în această perioadă să te simți pierdut și să realizezi că tot ceea ce ai crezut ca fiind real să fi fost doar o fantezie. Nu știi ce să mai crezi și încerci să faci pace cu trecutul tău, chiar dacă inima ta este în continuare rănită.
Vezi video aici »

Scorpion – Te duci acolo unde inima îți spune

În perioada următoare este posibil ca rațiunea să îți joace feste. Inima este cea care te va duce acolo unde îți este menit să ajungi, indiferent de cât de multe piedici ai în calea ta. Orice ți-ar spune cei din jur, tu nu vrei să asculți niciun sfat din partea lor.
Vezi video aici »

Săgetător – Îți stăpânești emoțiile

Reușești să îți stăpânești emoțiile cu brio, mai ales că este o perioadă foarte stresantă pentru tine. În orice condiții te afli acum, roagă-te Divinității și vei vedea că vei primi resurse emoționale pentru a trece cu bine peste orice încercare.
Vezi video aici »

Capricorn – Afli un secret valoros

Este posibil ca, după lungi discuții cu cineva drag, să afli un secret valoros de familie. Chiar dacă ți se va părea un adevărat șoc, ai grijă la ceea ce vrei să faci în continuare. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii radicale, cel puțin nu în acest moment.
Vezi video aici »

Vărsător – Te bucuri de dragostea celor apropiați

Te bucuri de dragostea celor apropiați și te încântă ideea că ești apreciat, exact așa cum ești. Uiți anumite lucruri din trecut și încerci să restabilești armonia în cercul tău de prieteni. Totuși, astrele te sfătuiesc să ai mare grijă atunci când oferi a doua șansă.
Vezi video aici »

Pești – Totul contribuie la dezvoltarea ta

Tot ceea ce se află în jurul tău va contribui la dezvoltarea ta. Nimic nu este făcut ca să te distrugă, ci ca să te pregătească pentru noua etapă în are vei intra. Lasă-te condus de intuiție și nu ceda tentației.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.971 RON
0.00020
USD
USD: 4.5892 RON
-0.01040
GBP
GBP: 5.7967 RON
-0.00010
HUF
HUF: 1.2597 RON
-0.00560
BGN
BGN: 2.5416 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0678 RON
0.01550
Convertor valutar

Rezultat: ---