Politic Social

USR a anunțat că nu va vota Guvernul condus de Marcel Ciolacu

schedule 15 iun. 2023, 12:34

USR a anunțat că nu va vota Guvernul condus de Marcel Ciolacu
Mircea Moira / Shutterstock

USR a anunțat că nu va vota joi Guvernul condus de Marcel Ciolacu. În Parlament, la şedinţa de învestire, membrii partidului au dus „o roată a dezastrelor produse în ultima perioadă de PSD şi PNL la guvernare”.

USR nu va vota noul Guvern

Reprezentanţii partidului USR au anunțat că nu vor vota noul Guvern condus de Marcel Ciolacu. Aceștia susțin că oricum nu s-ar roti PSD și PNL, românii se află în continuare într-o criză economică, în sărăcie lucidă și în dificultăți în ceea ce privește un trai decent.

Oamenii se plâng de prețurile mari, facturi majorate, dobânzi uriaşe, „în timp ce clientela de partid se bucură de pensii speciale, funcţii publice plătite cu mii de euro pe lună, contracte pe blat”.

USR spune că cele două partide din coaliție, PNL și PSD sunt mână în mână și funcționează împreună, se susțin și se acoperă în toate acțiunile sale, care, în marea majoritate a cazurilor nu sunt în folosul populației disperate de crize și lipsuri.

„Coaliţia dezastrelor s-a constituit, ziceau ei, pentru a rezolva crizele majore şi pentru a face reforme consistente. N-au făcut nicio reformă reală, ratând tot ce se putea rata, n-au rezolvat nicio criză, ba au mai reuşit să provoace greve în mai multe sectoare de activitate. (...) Pe plan politic, cele întâmplate recent sunt dovada că PNL poate guverna doar alături de PSD cu care împărtăşesc foamea eternă de bani şi funcţii”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

USR a menționat că nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu. Joi, este votat Guvernul Ciolacu în Parlament. Toţi miniştrii care au fost desemnaţi au primit miercuri avize favorabile în comisiile de specialitate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---