Social

Un bărbat s-a legat cu cătușele de șina metroului în stația Piața Unirii. De ce a recurs la un asemenea gest

schedule 08 aug. 2023, 13:40

Un bărbat s-a legat cu cătușele de șina metroului în stația Piața Unirii. De ce a recurs la un asemenea gest
Antena 3/Youtube

Incident mai puțin obișnuit la stația de metrou Piața Unirii 2 din Capitală. Un bărbat s-a legat cu cătușele de sinele metroului în semn de protest.

Un bărbat s-a legat de șinele metroului pentru a protesta

Incidentul s-a produs marți, înainte de prânz, la stația de metrou Piața Unirii 2. Călătorii care se aflau în stație au sunat la 112 și au anunțat că un bărbat s-a legat cu cătușele de șinele metroului. La fața locului a ajuns rapid un echipaj de polițiști, pompieri și un echipaj SMURD.

Salvatorii au intervenit și au încercat să-i taie bărbatului cătușele. Între timp, circulația metroului în direcția Berceni, pe magistrala M2, a fost suspendată temporar. Bărbatul avea cu el un banner, iar acest gest era unul de protest pentru interzicerea "păcănelelor".

Peste puțin timp, circulația trenurilor a fost reluată în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției-Universitate. Bărbatul care a provocat tot acest haos a fost eliberat din cătușele cu care s-a legat de șina metroului. Autoritățile au fost anunțate și au fost oprite trenurile și alimentarea cu electricitate pentru a evita o tragedie.

După ce bărbatul a fost eliberat din cătușe, acesta a primit îngrijiri medicale și urmează ca autoritățile să investigheze cazul pentru a stabili circumstanțele și motivele producerii acestui incident.

Comunicatul Metrorex, după incidentul din stația Piața Unirii 2

"Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe linia 2, direcția Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de șină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe).
Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție.
Persoana imobilizată a fost scoasă din calea de rulare iar circulația trenurilor de metrou a fost reluată de la ora 11.47”, a transmis Metrorex.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---