Locale Externe

Tragicul sfârșit al unui șofer octogenar din Neamț: decesul la volan din cauza unui stop cardio-respirator

schedule 21 feb. 2024, 13:30

Tragicul sfârșit al unui șofer octogenar din Neamț: decesul la volan din cauza unui stop cardio-respirator
Antena 3
Bătrân de 80 de ani decedat la volan în Piatra-Neamț, după un stop cardio-respirator; ISU Neamț a intervenit, fără succes în resuscitare.

Un eveniment nefericit a avut loc miercuri în municipiul Piatra-Neamţ, unde un bătrân de 80 de ani și-a pierdut viața la volan, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Incidentul a fost confirmat de Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, care a intervenit la fața locului.

Conform declarațiilor locotenentului Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamţ, victima a fost găsită într-o stare gravă, fără semne de leziuni vizibile care să indice un accident violent. „Conducătorul auto a fost scos din autoturism de membrii echipajului SMURD TIM, care au constatat că se afla în stop cardio-respirator”, a menționat ea.

Echipajele de intervenție au încercat manevre de resuscitare, însă din nefericire, acestea nu au avut succes și au fost nevoite să declare decesul bărbatului. În autoturism se mai aflau încă două persoane, care s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele exacte ale decesului, iar medicii legiști urmează să stabilească dacă moartea a survenit înainte sau din cauza ieșirii autoturismului de pe carosabil.

Pompierii au asigurat zona și au luat măsurile necesare pentru prevenirea unui eventual incendiu și pentru repunerea vehiculului pe drum. Polițiștii continuă cercetările pentru a determina dacă există vreo culpabilitate în acest caz tragic.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---