Speciale

Retrospectiva zilei 30 august 2023

schedule 31 aug. 2023, 01:13

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 30 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Alexandra, primele declarații după ce a câștigat "Bravo, ai stil!". Care este primul lucru pe care l-a făcut și ce planuri de viitor are

Alexandra a dat primele declarații, după ce a câștigat "Bravo, ai stil!" și le-a spus urmăritorilor săi care sunt planurile de viitor pe care le are, dar și care este primul lucru pe care l-a făcut, la puțin timp după ce a primit titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Citeste tot articolul »

2. Sensy a ales numele pentru fiul ei. Ce semnificație are acesta: „Eu mi-am dorit toată viața un singur copil”

Sensy a ales numele pentru fiul ei, la scurt timp după ce a aflat sexul copilului. Vedeta a povestit și care este semnficația acestui nume și a făcut o petrecere în care și-a invitat apropiații pe care i-a rugat să ghicească singuri ce alegere a făcut, înainte de a afla oficial.

Citeste tot articolul »

3. A murit tatăl Cristinei Pucean. Mesajul dureros transmis de dansatoare: „Te-ai luptat foarte mult”

Tatăl Cristinei Pucean a decedat. Partenera de viață a lui Bogdan de la Ploiești a făcut anunțul dureros pe rețelele sociale, unde a postat și o imagine cu părintele său.
Citeste tot articolul »

4. Theo Rose, probleme după ce a devenit mamă. Ce o deranjează când se privește în oglindă

Theo Rose se confruntă cu câteva probleme, după ce a devenit mamă, dar nu s-a ascuns niciodată de admiratorii ei și le-a povestit acestora ce anume o deranjează, când se privește în oglindă.
Citeste tot articolul »

5. Inspecția Muncii a început verificările la toate benzinăriile din București

Benzinăriile din Capitală vor fi supuse verificărilor în următoarele două săptămâni. Inspectorii Muncii au început controalele la stațiile de alimentare cu carburanți.

Citeste tot articolul »

6. Ilinca Vandici va da ochii cu fostul ei soț. Care este motivul revederii: „Doar când aud...”

Ilinca Vandici și fostul ei soț vor da ochii unul cu celălalt, peste doar câteva zile, iar prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre motivul revederii. Iată ce a declarat!
Citeste tot articolul »

7. Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției Copilului. De ce a luat această decizie: „Îmi este milă de ei”

Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției Copilului, iar în cadrul unui interviu pe care l-a acordat a explicat și care este motivul deciziei sale, după ce fostul ei partener de viață a adus acest subiect în discuție, în cadrul unei emisiunii TV.
Citeste tot articolul »

8. Proteste în penitenciarele din țară. Polițiștii nu mai vor să muncească. Ce spune Administrația Națională a Penitenciarelor

În mai multe penitenciare din țară au izbucnit proteste. Polițiștii au refuzat să mai intre la program.

Citeste tot articolul »

9. De ce urăște Oana Roman să zboare cu avionul. Vedeta a vorbit despre asta abia acum

Pentru Oana Roman să zboare cu avionul nu este deloc o plăcere, ci mai degrabă o necesitate. Vedeta a explicat abia acum ce i s-a întâmplat și de unde provine frica.
Citeste tot articolul »

10. Premierul Ciolacu va propune excluderea primarului din Crevedia din PSD

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat că la viitorul Consiliu Politic al PSD va propune excluderea din partid a primarului din Crevedia.
Citeste tot articolul »

11. Angajații CFR organizează o grevă de avertisment

Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane a anunțat că pe data de 15 septembrie va declanşa o grevă de avertisment. Sindicaliștii CFR spun că în urma dialogului social dintre ceferişti şi stat nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

Citeste tot articolul »

12. Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine anunță cea de-a treia ediție a campaniei ,,Școala fără pauză”

Campania de responsabilitate socială (CSR) „Școala fără pauză” derulată de Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine, este anul acesta la a 3-a ediție și are ca obiectiv atât creșterea numărului de donații cât și a județelor în care vor fi livrate acestea.
Citeste tot articolul »

13. Fenomenul Superluna Albastră, vizibil în noaptea de 30 spre 31 august

Superluna Albastră este un fenomen spectaculos, însă mai rar întâlni. În noaptea de 30 spre 31 august, luna străluci în nuanțe de albastru. Superluna va putea fi urmărită abia în 2037.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---