Speciale

Retrospectiva zilei 19 iunie 2023

schedule 20 iun. 2023, 01:14

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 19 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Evaluare Națională 2023. Elevii susțin prima probă scrisă la Limba și literatura română

Evaluarea Naţioanală din acest an începe astăzi. În jur de 162.000 de absolvenți din clasele a VIII-a urmează să susţină primul examen scris la Limba și literatura română. Între timp, subiectele la prima probă scrisă au fost publicate.
Citeste tot articolul »

2. Cutremur de 4,2 pe scara Richter, azi, în Gorj

Un cutremur cu magnitudinea 4,2 pe Richter s-a produs, luni dimineaţă, în zona seismică Oltenia, judeţul Gorj, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.
Citeste tot articolul »

3. Ucrainenii au închis plajele din Odesa. Ce agenți patogeni au fost descoperiți în Marea Neagră

Autorităţile din regiunea sudică ucraineană Odesa au închis plajele, deoarece calitatea înrăutăţită a apei reprezintă o „amenințare reală” pentru locuitorii din zonă. Alerta de holeră a fost cauzată de distrugerea barajului Nova Kahovka. 

Citeste tot articolul »

4. Horoscopul dragostei 19-25 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Citeste tot articolul »

5. ANM: București și 21 de județe, sub cod galben de vreme severă. Vor fi ploi torențiale, grindină și vijelii până la noapte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi avertizări de vreme severă în România. De astăzi, de la ora 10.00, a intrat în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică, valabil în București și 21 de județe.
Citeste tot articolul »

6. Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2023: viitorul economiei trebuie să fie circular

Economia circulară nu mai este astăzi doar o nișă restrânsă, ci o modalitate de profit pentru companii. Prima ediție a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards, un eveniment ce va aduce la un loc reprezentanți ai mediului public și privat, fondatori de startups și autorități centrale, va aborda această tematică alături de actori importanți din industrie

Citeste tot articolul »

7. Românii vor fi despăgubiți după inundații. Anunțul făcut de ministrul Muncii

Ministrul Muncii a declarat că românii care au fost afectaţi de inundații vor fi despăgubiți de Guvern, și urmează ca hotărârea să fie aprobată în următoarea şedinţă a executivului.
Citeste tot articolul »

8. Planul Guvernului pentru a pune pe raft mai multe produse românești. Ajutorul de la stat pentru producători

Noul premier al României, Marcel Ciolacu, a promis că, în viitorul apropiat, vom regăsi pe raft, în magazine, mai multe produse românești. Guvernul vrea să susțină producția de alimente autohtone printr-o schemă de ajutor de stat, în contextul în care țara noastră importă masiv carne, lactate, legume și fructe. 
Citeste tot articolul »

9. Șoferii riscă amenzi de 3.000 de lei dacă au aceste obiecte în mașină. Se pot alege fără talon

Conducătorii auto sunt obligați să respecte noi reguli din Codul Rutier. Aceștia riscă să se aleagă cu amenzi usturătoare în cazul în care încalcă noua lege.
Citeste tot articolul »

10. Afli la Factory Bootcamp cum să faci o strategie de marketing pentru afacerea ta, 1-2 iulie

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un proiect intensiv de 2 zile, în care antreprenorii la început de drum se pot înscrie pentru a-și consolida planurile de business. La școala de vară pentru afacerea ta poți afla și cum să faci o strategie de marketing care să te ajute să-ți găsești locul în piață, să vorbești cu publicul tău și să ai vânzări cât mai bune.
Citeste tot articolul »

11. Afli la Factory Bootcamp cum să-ți găsești publicul pe 1-2 iulie

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un proiect intensiv de 2 zile, în care antreprenorii la început de drum se pot înscrie pentru a-și consolida planurile de business. La școala de vară pentru afacerea ta poți afla și cum să folosești social media ca să-ți găsești publicul, cum poți transforma o parte din audiență în comunitate și cum să fii relevant pentru cei pe care îi vrei alături în povestea business-ului tău.

Citeste tot articolul »

12. Afli la Factory Bootcamp cum să găsești finanțare pentru afacerea ta

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un proiect intensiv de 2 zile, în care antreprenorii la început de drum se pot înscrie pentru a-și consolida planurile de business. La școala de vară pentru afacerea ta poți afla și cum să găsești finanțare pentru business-ul tău, ca să ai sursele financiare prin care poți crește soluția sau produsul pe care le-ai creat.
Citeste tot articolul »

13. Ciolacu: „Educația este și va rămâne o prioritate pentru acest Guvern”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a luat decizia corectă de a anula negocierilor pentru formarea cabinetului său în timp ce profesorii au declanșat greva generală, menționând că „educația este și va rămâne o prioritate” pentru guvernul pe care îl conduce.

Citeste tot articolul »

14. Pe drapelul României nu vor fi adăugate alte inscripții și simboluri. Iohannis a promulgat legea

Drapelul României nu poate conține simboluri sau inscripții, altele decât cele aprobate prin lege sau prin regulamente militare. Legea a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---