Business

Afli la Factory Bootcamp cum să faci o strategie de marketing pentru afacerea ta, 1-2 iulie

schedule 19 iun. 2023, 13:39

Afli la Factory Bootcamp cum să faci o strategie de marketing pentru afacerea ta, 1-2 iulie

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un proiect intensiv de 2 zile, în care antreprenorii la început de drum se pot înscrie pentru a-și consolida planurile de business. La școala de vară pentru afacerea ta poți afla și cum să faci o strategie de marketing care să te ajute să-ți găsești locul în piață, să vorbești cu publicul tău și să ai vânzări cât mai bune.

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro va avea loc pe 1-2 iulie 2023 în București. 25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului, iar înscrierile sunt deschise în perioada 12 - 26 iunie.

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanțare, strategii de comunicare și marketing, modalități de promovare și de creștere în ecommerce, etc. De asemenea, participanții își vor prezenta afacerea și vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiști în antreprenoriat, astfel încât să-și consolideze planul de business.

Workshop - marketing pentru afacerea ta

Marketing-ul, cât mai simplist explicat, este un set de acțiuni prin care un brand își găsește publicul către care să vândă, proces care integrează și elemente de vizibilitate în media, și detalii de branding, și ce ține de activități de awareness și publicitate.

Printr-o strategie de marketing, afacerea ta se va diferenția de restul afacerilor din același domeniu, își va găsi vocea, locurile în care să fie prezentă și oamenii cărora se adresează.

Vei afla de la un specialist în domeniu cum poți crea o strategie de marketing pentru afacerea ta, care sunt pașii de la care pornești și ce trebuie să bifezi ca să ai un business croit pe așteptările și nevoile clienților.

Detalii despre speaker

Claudiu Jojatu - CEO & Cofounder Milk & Cookies Studio

Claudiu este co-fondator și consultant de strategie @Milk & Cookies Studio, unde oferă servicii de comunicare digitală, digital branding și content design pentru mai mulți clienți. Este absolvent de Zootehnie, fost violoncelist, pilot de curse amator, self-made-not-there-yet billionaire, în căutarea libertății de a lucra de oriunde din lume, cu clienți în care crede și care au impact pozitiv în piață.

Pe lângă agenția de marketing, Claudiu a cofondat și Viața de freelancer, un proiect educațional care să susțină comunitatea de freelenaceri din România, unde persoanele interesate găsesc sfaturi practice, detalii administrative și alte informații prin care pot să-și scrie propria poveste a succesului.

Înscrie-te aici ca să afli cum îți te poate ajuta marketing-ul în afacere.

Ce vei mai învăța la Factory Bootcamp?

 • Cum să găsești finanțare pentru afacerea ta
 • Cum să transformi afacerea într-un brand
 • Strategii de marketing aplicabile pentru afacere
 • Creștere prin ecommerce
 • Cum să te promovezi și să comunici
 • Cum să vinzi mai bine
 • Cum să-ți găsești publicul

Ce vei face la Factory Bootcamp

 • Vei prezenta afacerea ta
 • Pe lângă sesiunile teoretice, vei lucra în echipă și individual cu mentorii pentru a găsi punctele vulnerabile ale afacerii, dar și avantajele competitive
 • Sesiuni de lucru în grupuri mici alături de reprezentanți factory by Raiffeisen Bank, mentori și echipa start-up.ro
 • Networking cu alți antreprenori

În baza formularului de înscriere vor fi selectați 25 de antreprenori. Aceștia vor avea la dispoziție două zile pentru a confirma participarea.

Pentru a participa la o adevărată școală de vară de antreprenoriat, completează formularul de aici.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---