Business

Afli la Factory Bootcamp cum să găsești finanțare pentru afacerea ta

schedule 19 iun. 2023, 13:06

Afli la Factory Bootcamp cum să găsești finanțare pentru afacerea ta

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un proiect intensiv de 2 zile, în care antreprenorii la început de drum se pot înscrie pentru a-și consolida planurile de business. La școala de vară pentru afacerea ta poți afla și cum să găsești finanțare pentru business-ul tău, ca să ai sursele financiare prin care poți crește soluția sau produsul pe care le-ai creat.

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro va avea loc pe 1-2 iulie 2023 în București. 25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului, iar înscrierile sunt deschise în perioada 12 - 26 iunie.

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanțare, strategii de comunicare și marketing, modalități de promovare și de creștere în ecommerce, etc. De asemenea, participanții își vor prezenta afacerea și vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiști în antreprenoriat, astfel încât să-și consolideze planul de business.

Workshop - finanțare pentru afacerea ta

Finanțarea înseamnă acces la bani, bani care te pot ajuta să-ți dezvolți business-ul, să crești echipa sau să ai cash flow pentru operațiunile de zi cu zi. Finanțările au evoluat mult, astfel că există diverse programe de susținere a afacerilor la început de drum sau a celor care sunt într-un impas financiar.

factory, programul de susținere a afacerilor dezvoltat de Raiffeisen, a sprijinit peste 300 de antreprenori din România. Programul băncii oferă finanțare de până la 50.000 pentru afacerea ta.

„Avem o plajă largă de industrii în fabrica de idei – sănătate, educație, IT, servicii, mici producători. Un detaliu foarte important atunci când un antreprenor aplică în factory, e acela că nu trebuie să aibă business-ul deja înființat – poate să aplice cu o idee, iar la final să obțină finanțarea. Avem astfel de afaceri care au venit în program în stadiul de idee, avem și afaceri care erau deja înființate, dar nu înregistrau venituri, dar avem și o categorie de business-uri, mai puțin reprezentată, formată din companii ajunse la o anumită maturitate și care vor să aducă inovaţie în produsul/ serviciul dezvoltat sau în procesul intern”, povestea Bianca Chișulescu, Program Manager factory by RAIFFEISEN BANK și SME Programs Expert în cadrul băncii, în interviul de aici.

Aceasta menționează că pentru astfel de afaceri, finanțarea bancară tradițională nu e de multe ori disponibilă, din cauza gradului de risc ridicat.

Printre alumnii factory by Raiffeisen se numără și afaceri precum Zăganu, Angeline Cake Boutique, Răzvan Idicel sau V7 startup Studio.

Detalii despre program

În ultimii 5 ani, programul factory by RAIFFEISEN BANK a contribuit la dezvoltarea a peste 300 de afaceri, cu runde de finanțări în valoare totală de 12 milioane de euro. Business-urile sprijinite au dus la crearea a sute de locuri de muncă și au contribuit la dezvoltarea economiei locale și la creșterea ratei de angajare din România.

Participanții în program care au accesat serviciile oferite de factory au beneficiat de consultanță specializată care i-a ajutat să-și dezvolte afacerea, de training-uri care le-au îmbunătățit cunoștintele și abilitățile, dar și de acces la finanțare prin intermediul căreia au putut să investească în proiecte noi sau să-și dezvolte afacerea existentă.

Membri din echipa factory by Raiffeisen vor susține workshop-ul de finanțare și îți vor arăta cum să te pregătești pentru această etapă, cum accesezi fondurile disponibile și cum să le gestionezi cât mai bine.

Mai mult, echipa acestui workshop îți va prezenta cât de important e know how-ul și mentoratul, ca faze dintr-un program de susținere a antreprenoriatului, care completează componenta financiară.

Înscrie-te aici ca să afli cum obții finanțare pentru afacerea ta.

Ce vei mai învăța la Factory Bootcamp?

 • Cum să găsești finanțare pentru afacerea ta
 • Cum să transformi afacerea într-un brand
 • Strategii de marketing aplicabile pentru afacere
 • Creștere prin ecommerce
 • Cum să te promovezi și să comunici
 • Cum să vinzi mai bine
 • Cum să-ți găsești publicul

Ce vei face la Factory Bootcamp

 • Vei prezenta afacerea ta
 • Pe lângă sesiunile teoretice, vei lucra în echipă și individual cu mentorii pentru a găsi punctele vulnerabile ale afacerii, dar și avantajele competitive
 • Sesiuni de lucru în grupuri mici alături de reprezentanți factory by Raiffeisen Bank, mentori și echipa start-up.ro
 • Networking cu alți antreprenori

În baza formularului de înscriere vor fi selectați 25 de antreprenori. Aceștia vor avea la dispoziție două zile pentru a confirma participarea.

Pentru a participa la o adevărată școală de vară de antreprenoriat, completează formularul de aici.


SONDAJ

Vi s-a cerut vreodată șpagă în spitalele din România?

Da: 11 voturi
Nu: 7 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6717 RON
-0.00080
GBP
GBP: 5.7103 RON
0.00310
HUF
HUF: 1.274 RON
0.00970
BGN
BGN: 2.5399 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1335 RON
0.02030
Convertor valutar

Rezultat: ---