Speciale

Retrospectiva zilei 17 aprilie 2023

schedule 18 apr. 2023, 01:13

Retrospectiva zilei 17 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 17 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci în prima zi de Paște pentru a avea prosperitate tot anul

Învierea Domnului vine cu o sumedenie de tradiții și obiceiuri. În Maramureș, băieții care sunt harnici au mari șanse să ajungă la inima fetelor de măritat. În acest timp, ele se pregătesc de vizite cu un tratament tradițional: se spală pe față cu apă și urzici. În Bucovina, adulții au alte griji. Ei duc coșuri cu mâncare să fie sfințite la biserică, pentru a îmbuna divinitatea.
Citeste tot articolul »

2. Al doilea Paște în vreme de război. Ucrainenii, în continuare sub amenințarea rachetelor

De Înviere, în Ucraina, clopotele s-au auzit mai tare decât rachetele. Ziua de Paște a fost a 417-a zi de război. Ucrainenii cred încă în victorie. În victorie, dar a Rusiei mari, crede și patriarhul Kiril al Moscovei. A spus-o chiar la slujba la care a participat și Vladimir Putin. Luptele continuă în Donețk și Bahmut. 

Citeste tot articolul »

3. Vacanțe ratate, cozi și agitație pe Otopeni, după ce mai multe zboruri Wizz Air au fost anulate. Pasagerii, blocați pe aeroport

Vacanțe ratate, cozi și agitație pentru sute de pasageri ai companiei de zbor Wizz Air, după ce operatorul a anulat mai multe zboruri și a întârziat altele, din cauza unor verificări tehnice de ultim moment. Pasagerii s-au trezit blocați pe aeroportul Otopeni și chiar dați jos din aeronave. 
Citeste tot articolul »

4. Andra și Cătălin Măruță, vacanță de Paște departe de casă. Unde au mers alături de copiii lor

Andra și Cătălin Măruță au decis să petreacă, anul acesta, Paștele departe de casă, dar nu oricum, ci alături de copiii lor, Eva și David. Unde au plecat aceștia și ce au postat în mediul online.
Citeste tot articolul »

5. Polițistă agresată sexual în Gara de Nord. Făptașul este cercetat în libertate; Europol vrea schimbarea încadrării juridice în ultraj

O polițistă de la Transporturi Feroviare a fost agresată sexual în Gara de Nord. Era îmbrăcată în civil și aștepta lângă o farmacie. Deși în jur erau zeci de persoane, fiind forfota specifică Paștelui, nimeni nu i-a sărit în ajutor. Jandarmii care i-au auzit strigătele l-au ridicat pe jandarmi și dus la audieri. Acum, făptașul este cercetat în libertate, iar sindicatele sunt revoltate. Europol vrea schimbarea încadrării juridice din amenințare în ultraj.
Citeste tot articolul »

6. Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care a mers în India. L-a întâlnit personal pe Sadhguru

Andreea Bălan a vorbit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în această perioadă, despre motivul pentru care a decis să plece în India, unde l-a și întâlnit personal pe Sadhguru. Iată care a fost cea mai importantă întrebare pe care i-a adresat-o!

Citeste tot articolul »

7. Mădălina Crețan, primul Paște fără Nosfe. Mesajul emoționant transmis în mediul online: „O familie frumoasă”

Mădălina Crețan a postat un mesaj care a reușit să emoționeze pe toată lumea, în dreptul unei imagini în care a apare alături de regretratul ei soț și de fiica pe care o au împreună, Iris. Iată ce a transmis.
Citeste tot articolul »

8. Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat: „Dumnezeu ne vrea împreună!”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat, iar TikTok-ul pe care l-au postat împreună a făcut furori încă din primele minute. Deși imaginile au vorbit de la sine, dansatoarea a postat un mesaj despre acest subiect și în mediul online. Iată ce a zis!
Citeste tot articolul »

9. De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 17-23 aprilie

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână plină de aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Citeste tot articolul »

10. Rute alternative pentru șoferii care se întorc de la munte la București. Iată cum poți scăpa de aglomerația de pe Valea Prahovei

Astăzi e ultima zi liberă de la stat și, așa cum știm cu toții, Valea Prahovei este un coșmar pentru șoferii care se întorc către București. Rute alternative pentru a scăpa de aglomerația de pe Drumul Național 1. 
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---