Speciale

Retrospectiva zilei 08 iulie 2023

schedule 09 iul. 2023, 01:08

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 08 iulie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Robert Negoiță l-a demis din funcție pe șeful Asistenței sociale din Sectorul 3 al Capitalei, după neregulile depistate la azilul de bătrâni

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, l-a suspendat din funcţie pe directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 3, după ce au fost depistate o serie de nereguli la cămine de bătrâni din Voluntari. Acesta a fost demis din funcție până la finalizarea anchetei şi clarificarea situației.
Citeste tot articolul »

2. Cine este patronul Căminelor Groazei. Acesta cheltuia banii pe prostituate, droguri și lăutari

Procurorii DIICOT susțin că Stefan Godei este liderul căminelor de bătrâni în care au avut loc toate maltratările. Acesta ar fi câștigat peste 3,7 milioane de lei din această afacere.

Citeste tot articolul »

3. Începe programul Vară Verde în Parcul Natural Văcăreşti. Ce evenimente vor avea loc în lunile iulie și august

Începe programul Vară Verde din Parcul Natural Văcăreşti! Începând din acest weekend, în fiecare sfârșit de săptămână, în lunile iulie şi august, vor avea loc tururi ornitologice ghidate, teatru pentru copii, ateliere de creaţie şi ateliere de pictură pentru seniori în parcul natural Văcărești din Capitală.
Citeste tot articolul »

4. Erdogan s-a întâlnit cu Zelenski. „Ucraina merită să adere la NATO”

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski s-a întâlnit vineri, cu omologul său turc, preşedintele Recep Tayyip Erdogan, la Istanbul. Erdogan a spus că Ucraina merită să adere la NATO. Cei doi s-au întâlnit înainte de summitul NATO, care va avea loc la Vilnius, săptămâna viitoare.

Citeste tot articolul »

5. Circulația de pe podul de la Brăila s-a deschis. Reguli de circulație pe care șoferii sunt obligați să le respecte

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că în perioada 17 iulie-30 noiembrie, va fi închis traficul pe timpul nopții, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 21,00 – 6,00. Această măsură a fost luată pentru demontarea macaralelor care au fost folosite la construcția pilonilor de susținere ai podului.
Citeste tot articolul »

6. Greșeli majore din partea profesorilor. Peste 51.000 de lucrări de la Bacalaureat au fost corectate greșit

În urma rezolvării contestațiilor s-au depistate peste 51.000 de lucrări de la Bacalaureat care au fost corectate greșit de către profesori. Peste 90% dintre elevii care au depus contestații, în mare parte s-au ales cu note mai mari față de cele inițiale.

Citeste tot articolul »

7. Calculează-ți Cifra Numelui și află ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche?

Numerologia este acea știința care joacă numerele vieții, descrie posibilitățile destinului și ne ghidează, mai mult sau mai puțin matematic ori statistic, cât mai degrabă energetic, către alegerile care ar putea fi potrivite pentru noi de-a lungul vieții. Dacă te afli într-o relație care îți ridică semne de întrebare, în care simți că nu ești atât de fericită pe cât ai spera, atât de liberă și entuziastă sau pur și simplu totul este bine, dar ai nevoie de o confirmare, îți prezentăm și un punct de vedere al numerologiei. Află cum este descrisă personalitatea celui pe care îl iubești în Numerologie, dar ce spune aceasta și despre tine.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---