Social Timp liber Recomandări

Începe programul Vară Verde în Parcul Natural Văcăreşti. Ce evenimente vor avea loc în lunile iulie și august

schedule 08 iul. 2023, 11:21

Începe programul Vară Verde în Parcul Natural Văcăreşti. Ce evenimente vor avea loc în lunile iulie și august
Alexandru Staiu/Shutterstock

Începe programul Vară Verde din Parcul Natural Văcăreşti! Începând din acest weekend, în fiecare sfârșit de săptămână, în lunile iulie şi august, vor avea loc tururi ornitologice ghidate, teatru pentru copii, ateliere de creaţie şi ateliere de pictură pentru seniori în parcul natural Văcărești din Capitală.

Vară Verde în Parcul Natural Văcărești. Programul evenimentelor

Edilul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat despre începutul programului Vară Verde ce se va desfășura în Parcul Natural Văcărești din Capitală. Programul începe în acest weekend și va avea loc în fiecare zi de sâmbătă și duminică din luna iulie și august.

”Începe programul Vară Verde în Parcul Natural Văcăreşti. Tururi ornitologice ghidate, teatru pentru copii, ateliere de creaţie, ateliere de pictură pentru seniori sunt câteva dintre activităţile incluse în proiect care se va desfăşura în toate week-endurile din iulie şi august”, anunţă primarul Capitalei Nicuşor Dan.

Oficialul de la Primăria Capitalei a mai menționat că toate activitățile sunt gratuite. În acest weekend, programul Vară Verde din parcul Natural Văcărești include: „În căutarea sunetelor de păsări”, spectacol de teatru cu păpuşi pentru copii – „Povestea unei vulpi şirete”, un atelier de pictură pentru seniori, care se va desfăşura sub îndrumarea unui profesor de pictură sau atelierul de educaţie ecologică prin teatru pentru copii.

De asemenea, doritorii se pot bucura de tururi ghidate, cursuri de yoga, diverse ateliere de pictură. Pentru a participa la aceste evenimente este nevoie să vă înscrieți, deoarece locurile sunt limitate.

Programul integral al evenimentului poate fi găsit pe pagina de Facebook a Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---