Speciale

Retrospectiva zilei 05 septembrie 2023

schedule 06 sept. 2023, 01:16

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 05 septembrie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. David Popovici își donează ziua de naștere către 5 frați: „Fără susținere, un copil nu poate excela”

David Popovici îşi donează ziua de naştere pentru cinci fraţi muzicieni crescuţi doar de mamă într-un apartament cu două camere. Sportivul care împlinește 19 ani pe 15 septembrie vrea să adune pentru ei 225.000 de lei, bani cu care să își cumpere o casă și să își poată urma pasiunea fără griji. Cine vrea să îl ajute poate face donaţii pe site-ul Galantom, până la jumătatea lunii. Unul dintre donatori va fi ales, prin tragere la sorţi, să îl întâlnească pe David Popovici. 
Citeste tot articolul »

2. Ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de prima explozie. Dezvăluirea unui angajat al stației GPL din Crevedia

Un angajat al stației GPL din Crevedia, martor la nenorocire, a făcut dezvăluiri șocante despre ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de prima explozie. Între timp, localnicii s-au revoltat, avocații firmei GPL au venit în comună și au promis ajutoare, iar primarul din Crevedia, într-o nouă ieșire ridicolă, s-a baricadat în birou de frica oamenilor.  

Citeste tot articolul »

3. Kuleba contrazice România în cazul dronei căzute pe malul românesc al Dunării într-un atac aerian asupra portului ucrainean Izmail: „Nu are rost să nege. Avem dovezi”

Kievul are dovezi fotografice care arată că drone rusești au lovit teritoriul românesc în timpul unui atac aerian care a avut loc în cursul nopții asupra portului ucrainean Izmail, a declarat luni șeful diplomației ucrainene, Dmitro Kuleba. Aflată la Berlin, omologul său român, Luminița Odobescu, a dezmințit informația, așa cu a făcut-o mai devreme și Ministerul Apărării de la București. 
Citeste tot articolul »

4. Acuzații de malpraxis la Spitalul de Urgență din Galați. O femeie a murit după ce medicii au crezut că are diabet, în loc de probleme la plămâni

O femeie a murit la Spitalul de Urgență din Galați, după ce ar fi fost tratată de diabet, în loc de probleme la plămâni. Familia îi acuză pe medici de malpraxis pentru că nu ar fi tratat-o corect pe femeie și, mai mult, victima ar fi fost conectată la un aparat de oxigen defect, după multe zile în care starea acesteia s-a degradat. 

Citeste tot articolul »

5. Bilanțul deceselor după explozia din Crevedia, în continuă creștere. Încă o persoană rănită a murit

Bilanţul exploziei din Crevedia e în continuă creştere. În această dimineaţă, 5 septembrie, încă o persoană rănită în urma deflagraţiei a murit.
Citeste tot articolul »

6. Fiica Biancăi Drăgușanu este „regina diamantelor”. Și-a întrecut mama la acest capitol: „Are seiful ei”

Fiica Biancăi Drăgușanu este „regina diamantelor”, ci nu mama sa, așa cum s-a spus până acum. Vedeta a spus despre Sofia că are propriul ei seif în care le păstrează.
Citeste tot articolul »

7. Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiri de nuntă: „O rochie să pot să dansez”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu fac pregătiri intense pentru nuntă, la scurt timp după ce actorul și-a făcut curaj și i-a cerut mâna partenerei sale de viață.

Citeste tot articolul »

8. Când încetează polițele de asigurare emise de Euroins. Ce trebuie să facă toți asigurații companiei falimentare

Datoria pe care a strâns-o compania falimentară Euroins este de 5 miliarde de lei. Peste 1,5 milioane de șoferi au polițe RCA în vigoare la Euroins, 700.000 au asigurări de sănătate, iar 200.000 la locuințe. Guvernul a prelungit, până în luna decembrie a acestui an, valabilitatea polițelor Euroins. Până atunci, toți asigurații la această companie sunt obligați să încheie polițe noi de asigurare. 
Citeste tot articolul »

9. Sensy, decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul ei. Influencerița, sinceră în declarații: „Până îl botezăm și până ne...”

Sensy a luat o decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul ei și le-a vorbit fanilor despre asta. Influencerița știe ce este mai bine pentru cel mic și nimeni nu îi poate schimba părerea.

Citeste tot articolul »

10. Cum s-a schimbat viața Bellei din „La Bloc”. Alina Chivulescu, urmărită de ghinion: „Nu a fost să fie pentru mine”

Bella din „La Bloc” a oferit câteva declarații despre felul în care i s-a schimbat viața, după ce a jucat într-unul dintre cele mai iubite seriale de la începutul anilor 2000. Nu a avut deloc noroc în carieră, dar speră că vor veni oferte potrivite și pentru ea.
Citeste tot articolul »

11. Gabriela Cristea, probleme grave de sănătate: „M-am și îngrășat în perioada asta, dar...”

Gabriela Cristea are probleme grave de sănătate, dar nu a ascuns niciodată lucrul acesta. Vedeta a dat câteva detalii despre afecțiunea de care suferă, chiar și în urmă cu câțiva ani. Iată ce a mai zis despre măsurile pe care le-a luat!
Citeste tot articolul »

12. Bianca Drăgușanu a primit mesaje răutăcioase din partea unei mămici: „Mă jignea pe mine și pe copilul meu”

Bianca Drăgușanu a primit mesaje răutăcioase din partea unei mămici, despre care nu are nici cea mică idee cine este, deoarece a preferat să își păstreze anonimatul. Femeia i-a adresat cuvinte jignitoare vedetei, dar nu a iertat-o nici pe fiica acesteia.
Citeste tot articolul »

13. retailArena 2023: Omul care coordonează expansiunea Primark în Europa Centrală și de Est se alătură ediției de anul acesta

Maciej Podwojski, director vânzări Primark, Europa Centrală și de Est, vine la retailArena 2023, eveniment care a ajuns la cea de-a unsprezecea ediție. Podwojski este responsabil de implementarea planurilor de expansiune ale Primark în regiune, făcând parte din companie încă din 2007. Ediția de anul acesta a retailArena, care se întinde pe două zile, va avea loc la Crowne Plaza Bucharest, pe 25 și 26 octombrie, începând cu 9:30.

Citeste tot articolul »

14. Zi specială pentru Irina și Răzvan Fodor. Aceștia împlinesc treisprezece ani de căsnicie: „Până la adânci bătrâneți”

Ziua de 5 septembrie este una specială pentru Irina Fodor și pentru partenerul ei de viață, Răzvan. Cei doi împlinesc 13 ani de relație, iar prezentatoarea de la America Express a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale alături de o imagine în care apar împreună.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---