Social Locale

Premierul Ciucă, mesaj de Ziua Poliției Române: „Poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile”

schedule 25 mar. 2023, 10:33

Premierul Ciucă, mesaj de Ziua Poliției Române: „Poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile”
LCV / Shutterstock

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliției Române. Oficialul român susține că polițiștii din România și-au atins obiectivele în momentul în care uniforma lor inspiră încredere și siguranță în ochii cetățenilor.

Ciucă, mesaj de Ziua Poliției Române

Premierul Nicolae Ciucă a venit cu un mesaj de felicitare pentru polițiștii români cu ocazia Zilei Poliției Române. Oficialul român a spus că oamenii legii sunt importanți în țara noastră, deoarece sunt simbolul siguranței și al protecției.

”Îi celebrăm astăzi, de Ziua Poliţiei Române, pe cei aflaţi în serviciul public al cetăţenilor, comunităţilor şi instituţiilor statului. Cu un rol important în sistemul naţional de securitate, poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile.”, a scris Ciucă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Polițiștii au dat dovadă de profesionalism și dedicare în cele mai grele timpuri, în perioada gestionării pandemiei COVID-19, de la începutul războiului din Ucraina. De asemenea, de remarcat este și modul în care poliţiştii au contribuit la gestionarea crizei umanitare generate de fluxul de ucraineni refugiaţi care au fugit din propria țară pentru a-și salva viața.

Oamenii legii au fost alături de cei a căror durere se mai resimte încă și astăzi, iar asta face ca Poliţia Română să fie o instituţie apreciată de partenerii europeni şi internaţionali, a mai spus Ciucă despre Poliția Română.

Mulţumesc celor care îşi fac datoria cu onestitate şi bună credinţă

Totodată, și România societatea se ciocnește de diferite noi forme ale pericolelor şi infracţionalităţii, însă datorită polițiștilor dedicați meseriei lor, statul încearcă să facă față acestei probleme. Premierul român afirmă că aşteptările cetăţenilor cresc proporţional cu nevoia de a fi protejaţi, fie că este vorba despre siguranţa în mediul online, combaterea traficului şi consumului de substanţe interzise, a traficului de persoane sau alte situații care pun în pericol securitatea socială.

„Este firesc ca aceste aşteptări să primească răspunsurile adecvate din partea unei instituţii care trebuie să se adapteze permanent pentru a proteja copiii, femeile, categoriile vulnerabile şi pe toţi cetăţenii României.”, a mai transmis Ciucă.

Oficialul român le-a mulțumim polițiștilor din România pentru că își îndeplinesc obligațiunile cu credință și cinste, că asigură protecția cetățenilor și că sunt mereu acolo când este nevoie.

„Putem considera că Poliţia Română şi-a atins obiectivele atunci când prezenţa în orice mediu a uniformei albastre inspiră încredere şi siguranţă, pentru societatea noastră, care are atât de multă nevoie de stabilitate, într-o perioadă marcată de ample tulburări în regiune.
Le mulţumesc celor care îşi fac datoria cu onestitate şi bună credinţă! Mult succes tuturor în misiunile de protejare a cetăţenilor români, în slujba cărora se află!
La mulţi ani poliţiştilor români! La mulţi ani Poliţiei Române!”, și-a încheiat mesajul de felicitare premierul român.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---