Social

Mesaj Ro-Alert în Tulcea și Galați despre „căderea unor obiecte din spaţiul aerian”. "Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri!"

schedule 14 dec. 2023, 07:40

Mesaj Ro-Alert în Tulcea și Galați despre „căderea unor obiecte din spaţiul aerian”. "Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri!"

Un mesaj de avertizare RO-Alert a fost emis pe telefoanele din Tulcea și Galați, miercuri seara, în jurul orei 23.30, despre "căderea unor obiecte din spaţiul aerian".

Avertizare RO-Alert în Tulce și Galați

Un mesaj de avertizare RO-Alert, „Alertă extremă”, a fost trimis pe telefoanele locuitorilor din Tulcea și Galați, miercuri seara, aproape de miezul nopții.

În mesajul de avertizare era menționat că există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian, iar locuitorii erau îndemnați să fie calmi și să se adăpostească pentru a evita posibile incidente. Durata estimată a incidentului a fost aproximată la 90 de minute.

"În urmă cu puțin timp a fost emis un mesaj RO-alert de avertizare despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Există indicii că asupra teritoriului ucrainean, în apropierea graniței cu România sunt desfășurate atacuri aeriene. 
Populația din zona de graniță este informată prin acest mesaj despre posibilele pericole și este sfătuită să nu intre în panică și să ia măsuri de protecție și adăpostire dacă situația o impune. 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență "DELTA" al județului Tulcea, sub coordonarea IGSU, împreună cu instituțiile cu rol de apărare monitorizează situația generată de conflictul armat din zona de graniță cu statul Român pentru a oferi protecție și sprijin comunităților din regiune.
Mesajul RO-alert a fost emis pe toată zona de nord a județului Tulcea dar și în zona de graniță cu Ucraina a județului Galați.", a transmis ISU Tulcea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---