Social

Iohannis, mesaj de Ziua Mondială a Educației: ”Rolul profesiei didactice în construcția unei națiuni puternice este unul esențial”

schedule 05 oct. 2023, 13:48

Iohannis, mesaj de Ziua Mondială a Educației: ”Rolul profesiei didactice în construcția unei națiuni puternice este unul esențial”
Creative Lab / Shutterstock

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Educației.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Educației

Președintele României, Klaus Iohannis, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Educației. Liderul statului i-a felicitat pe toți cei care profesează în acest domeniu și care zi de zi sădesc în noile generații dragostea pentru învățătură.

Profesorii sunt persoanele care le inspiră copiilor încrederea, ambiția și curiozitatea de a cunoaște și de a se dezvolta în mai multe domenii. Iohannis susține că rolul profesiei didactice în construcția unei națiuni puternice este unul esențial.

”Astăzi, de Ziua Mondială a Educației, îi sărbătorim pe cei care, cu bucurie și dăruire, se dedică nobilei misiuni de a transmite tinerelor generații pasiunea de a învăța.
Mentori, modele de urmat și de multe ori chiar prieteni, profesorii sunt cei care le insuflă încredere copiilor și îi ajută să deschidă porți către cunoaștere.
Este, așadar, cel mai potrivit prilej pentru a reflecta cu toții la valoarea inestimabilă a educației în dezvoltarea individului, în formarea conștiinței și în modelarea societății noastre.
Rolul profesiei didactice în construcția unei națiuni puternice este unul esențial, iar investiția în cunoaștere rămâne singura opțiune pentru un viitor mai bun.
La mulți ani tuturor celor implicați în procesul educațional!”, a transmis președintele Klaus Iohannis într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---