Horoscop

Horoscop azi, 17 aprilie 2023

schedule 17 apr. 2023, 04:03

Horoscop azi, 17 aprilie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești mai puternic decât crezi!

Indiferent de situația prin care treci în acest moment, astrele îți aduc la cunoștință faptul că ești mai puternic decât crezi. Ai șansa să demonstrezi că ești capabil să faci față oricărei situații, așa că nu îți face griji pentru ce va urma!
Vezi video aici »

Taur – Prietenii îți sar în ajutor

Prietenii sunt cei care te ajută și îți oferă mereu sprijinul lor. În această perioadă este posibil să simți mai mult ca niciodată protecția celor din jur, mai ales a celor care îți cunosc atât de bine sufletul. Nu încape îndoială că ești iubit pentru ceea ce ești!
Vezi video aici »

Gemeni – Ieși din zona de confort

Reușești să ieși din zona de confort și să îți depășești singur limitele. Este o perioadă bună pentru a da frâu liber provocărilor, astfel că este necesar să știi exact ce vrei de la tine și de la viață. În orice circumstanță te-ai afla, vei simți protecția astrelor.
Vezi video aici »

Rac – Timp liber

Ai parte de timp liber doar pentru tine și te relaxezi în sfârșit cu gândul la vacanță. Nu lăsa energiile negative ale celor din jur să îți strice buna dispoziție și să te facă să te simți vinovat. Meriți să te bucuri de liniște și de confortul pe care ți l-ai creat singur.
Vezi video aici »

Leu – Bucurie mare în familie

Este posibil ca în familia ta să se întâmple ceva la care sperai de multă vreme. Astrele întrevăd că se apropie o mare bucurie, așa că poți să stai liniștit cu privire la acest aspect al vieții. Astrele te sfătuiesc, însă, să ai mai mare grijă la sănătate.
Vezi video aici »

Fecioară – Te pui pe primul plan

După o perioadă în care ai ascultat mai mult de vorbele celor din jur, a venit momentul să îți iei viața în propriile mâini. Te pui pe primul plan și vrei să faci exact ceea ce simți, fără a mai asculta sfaturile celor din jur. Este o perioadă bună pentru a începe noi proiecte.
Vezi video aici »

Balanță – Lasă-ți imaginația să zboare

Ai o parte creativă extrem de dezvoltată, iar imaginația este la cote înalte în această perioadă. Ai tendința de a face lucruri uimitoare, care vor fi apreciate la adevărata lor valoare de către cei din jurul tău. Nu renunța la visele tale, pentru că astrele îți oferă toată susținerea!
Vezi video aici »

Scorpion – Un nou început

Orice sfârșit este un nou început, iar asta înseamnă că lucrurile se vor aranja de la sine în această perioadă. Ai închis un capitol al vieții tale, din care ai avut foarte multe lucruri de învățat. Astrele îți promit vremuri bune, alături de oameni potriviți.
Vezi video aici »

Săgetător – Lași în urmă suferința

Reușești să lași în urmă o mare suferință, ceea ce înseamnă că sufletul tău se vindecă ușor, ușor. Durerea din trecut nu te mai afectează acum, chiar dacă te-a schimbat pentru totdeauna. Reușești să zâmbești din nou și să te bucuri de viață, exact cum este ea.
Vezi video aici »

Capricorn – Vrei fapte, nu vorbe

Te-ai săturat de fapte, vrei vorbe. Ai încredere în tine, pentru că știi exact ce să ceri de la cei din jurul tău. Poți reuși să faci anumite situații din trecut să meargă, iar tu să te reinventezi. Ești o sursă de inspirație pentru cineva apropiat.
Vezi video aici »

Vărsător – Sufletul tău știe mai bine

Sufletul tău știe cel mai bine de ce are cu adevărat nevoie. Ascultă-ți intuiția și mergi în direcția pe care inima ta ți-o cere. Este posibil să nu înțelegi anumite aspecte acum, însă, cu timpul, totul se va rezolva.
Vezi video aici »

Pești – Tot ce îți dorești

Tot ceea ce tu îți dorești depinde doar de tine! Ai încredere în visele tale, așa că muncește din greu pentru a le îndeplini. Nu renunța la nimic din ceea ce îți dorești, doar pentru că nu primești sprijinul pe care ți l-ai dori din partea celor din jur.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---