Horoscop

Horoscop azi, 11 aprilie 2023

schedule 11 apr. 2023, 04:00

Horoscop azi, 11 aprilie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Te afli într-un moment de cotitură

Te afli într-un moment de cotitură și nu știi exact în ce direcție trebuie să mergi. Poți face anumite alegeri neinspirate acum, așa că ai mare grijă la impulsivitate. Cineva drag este întotdeauna lângă tine și te sprijină cu tot ceea ai ai nevoie.
Vezi video aici »

Taur – Nu renunța!

Mai ai foarte puțin până când vei ajunge acolo unde ți-ai dorit. Ieși din zona de confort și îți stabilești clar limite personale. Nu poți înțelege anumie decizii pe care cei din jur le iau și încerci să îi influențezi. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe propria persoană!
Vezi video aici »

Gemeni – Uiți de tine

Te simți prins în numeroasele responsabilități pe care le ai și uiți de tine și de tot ceea ce are nevoie sufletul tău. Este posibil să iei anumite decizii greșite, doar de dragul cuiva drag. Compromisurile pe care le faci acum te pot costa scump, mai ales dacă nu iei în seamă nevoile sufletului tău.
Vezi video aici »

Rac – Renunță la orgoliu

Orgoliul pe care îl ai te poate face să iei anumite decizii pe care mai târziu le poți regreta. Nu rămâne blocat în trecut, pentru că riști să nu vezi cât de frumos este prezentul. Surprizele se țin lanț în această săptămână.
Vezi video aici »

Leu – Responsabilități profesionale

Este posibil să te simți blocat în domeniul în care activezi. Responsabilitățile profesionale pe care le ai te pot face să îți asumi lucruri pe care nu ți le dorești. Energia ta este scăzută, iar astrele îți recomandă să îți analizezi cu atenție acest aspect al vieții.
Vezi video aici »

Fecioară – Planuri de vacanță

Îți faci planuri pentru vacanța de vară și ești foarte entuziasmat la gândul că vei reuși, în sfârșit, să petreci timp cu cei dragi. Gândurile tale zboară în această direcție și poți face anumite greșeli, din lipsa de atenție.
Vezi video aici »

Balanță – Susține-ți ideile

Astrele te sfătuiesc să nu te lași cuprins de criticile celor din jur. Influența negativă a cuiva foarte apropiat te poate face să te îndoiești de tine. Ai încredere în forțele proprii și susține-ți ideile până la capăt. Vei reuși să faci ceea ce îți dorești și de unul singur!
Vezi video aici »

Scorpion – Prietenii la nevoie se cunosc

Ai parte de ajutorul unui prieten apropiat, care încercă să te facă să ieși din starea de confuzie pe care o trăiești. Persoanele care te iubesc cu adevărat vin la tine fără ca tu să le chemi, așa că te poți considera cu adevărat norocos.
Vezi video aici »

Săgetător – Schimbare de plan

Este posibil ca planurile tale să se schimbe, iar tu să faci anumite alegeri de care nu te credeai în stare. Universul îți demonstrează că există soluții pentru orice problemă, așa că ai încredere în tine! Poți face mult mai multe decât credeai pentru că ești construit din multă iubire și înțelepciune.
Vezi video aici »

Capricorn – Dă-ți o șansă!

Nu te mai pune pe loc secund atunci când vine vorba de relațiile pe care le ai cu cei din jur. Dă-ți o șansă și vei vedea că lucrurile sunt perfecte exact așa cum sunt! Nimeni nu îți impune nimic, tu trebuie doar să ai răbdare cu tine!
Vezi video aici »

Vărsător – Se găsesc soluții

În orice context te-ai afla acum, amintește-ți mereu că există soluții! Poți reuși să faci orice, chiar dacă nu ai pe nimeni lângă tine care să te încurajeze. Situațiile limită pe care le trăiești acum sunt menite să te facă să îți învingi fricile.
Vezi video aici »

Pești – Ai grijă la documente

Este o perioadă în care grija pentru acte și documente ar trebui să fie primordială. Astrele te sfătuiesc să te pui pe primul loc și să nu accepți nimic din ceea ce nu este pe placul sufletului tău. Nu este o perioadă bună pentru compromisuri.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---