Horoscop

Horoscop azi, 12 aprilie 2023

schedule 12 apr. 2023, 04:00

Horoscop azi, 12 aprilie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Nu renunța la ceea ce îți dorești

Chiar dacă drumul tău pare un pic mai greu, astrele te sfătuiesc să nu renunți. Ai grijă la ceea ce le spui celor din jur, pentru că lumea este mai degrabă curioasă decât empatică. Rămâi pe poziții și nu te lăsa influențat de cei din jur.
Vezi video aici »

Taur – Adu-ți aminte de clipele frumoase

Este posibil să fii mai pesimist decât deobicei și să simți cum trăiești fără pic de speranță. Cei din jurul tău nu înțeleg ce se întâmplă cu tine și vor să te facă să te bucuri mai mult de viață. Astrele te sfătuiesc să îți amintești de momentele frumoase pe care le-ai petrecut în ultima vreme.
Vezi video aici »

Gemeni – Conectează-te la prezent

Este posibil să fii cu capul în nori și să iei anumite decizii care nu îți aparțin. Pari dezinteresat de tot ceea ce se petrece în jurul tău și ai tendința să nu iei în seamă niciun sfat pe care cei dragi vor să ți-l ofere! Astrele îți recomandă să te conectezi mai mult la momentul prezent.
Vezi video aici »

Rac – Pune pe pauză responsabilitățile

Pune pe pauză toate responsabilitățile pe care le ai față de cei din jurul tău, Astăzi este o zi perfectă pentru a te ocupa de tine și te sufletul tău. Ai nevoie de o curățare interioară în ceea ce privește gândurile și relațiile pe care le ai.
Vezi video aici »

Leu – Gânduri bune

Primești gândurile bune ale celor din jurul tău. Absorbi energia lor vindecătoare și te simți împlinit, exact așa cum ești. Simți că ai ajuns într-un punct al vieții tale în care toate aspectele sunt cât de poate de benefice. Te poți considera un norocos cu astfel de oameni dragi în jurul tău.
Vezi video aici »

Fecioară – Vești din depărtare

Este posibil să fii nevoit să pleci într-o călătorie de lungă durată, ceea ce va însemna că planurile tale vor fi date peste cap. Primești vești de la distanță, însă nu știi exact dacă lucrurile pe care le ai acum în față sunt ceea ce îți dorești cu adevărat.
Vezi video aici »

Balanță – Rămâi sincer cu tine

Rămâi sincer cu tine și cu sufletul tău. În încercarea ta de a-i mulțumi pe cei din jur este posibil să vrei să faci anumite compromisuri. Totul este superficial, pentru că cei din jur nu vor aprecia cu adevărat ceea ce faci pentru ei. Astrele te sfătuiesc să nu uiți de tine, în orice circumstanțe te-ai afla!
Vezi video aici »

Scorpion – Iartă și mergi mai departe

Cea mai înțeleaptă decizie pe care o poți lua este să ierți tot ceea ce te-a durut și să continui să mergi mai departe. Trecutul tău nu mai există, iar lecțiile pe care le-ai acumulat sunt extrem de prețioase. Un nou capitol al vieții tale se așterne în fața ta.
Vezi video aici »

Săgetător – Uiți detalii importante

Ești destul de grăbit și uiți detalii importante din tot ceea ce ai trăit. Astrele te sfătuiesc să iei în calcul toate variantele și să nu te supui unor suferințe din trecut. Nu lăsa lucrurile neterminate, pentru că pot fi interpretate greșit de oamenii din jurul tău. Rămâi concentrat pe nevoile sufletului tău!
Vezi video aici »

Capricorn – Liniște sufletească

Se anunță zile pline de liniște și pace. Căldura din inima ta îi va apropia pe cei dragi de tine, iar împreună veți putea petrece clipe frumoase împreună. Nu deznădăjdui dacă cineva nu se comportă așa cum ți-ai dori. Acest lucru spune multe despre el, nu despre tine.
Vezi video aici »

Vărsător – Ia în calcul toate variantele

Ia în calcul toate variantele și nu rămâne fixat pe anumite idei. Țelurile tale se pot schimba de la o zi la alta, așa că pregătește-te să fii adaptabil. Este nevoie să renunți la idealurile și tiparele vechi și să îți dai voie să îmbrățișezi noutatea.
Vezi video aici »

Pești – Charisma te poate ajuta

Charisma de care dai dovadă te poate ajuta în diverse situații. Este posibil să poți să preîntâmpini anumite probleme, dacă știi cum să vorbești cu diplomație. Încearcă să rămâi răbdător cu tine și cu cei din jur și să îți aduci aminte că este omenesc să greșești.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---