Showbiz

Cu ce se ocupă Dragoș Moștenescu în Londra. Actorul din La Bloc a plecat din România în urmă cu 6 ani

schedule 13 mai 2023, 10:47

Cu ce se ocupă Dragoș Moștenescu în Londra. Actorul din La Bloc a plecat din România în urmă cu 6 ani
Foto: Dragos Mostenescu/Facebook

Dragoș Moștenescu a plecat din România în urmă cu 6 ani și și-a găsit liniștea la Londra, acolo unde are multe proiecte interesante. Cu ce se ocupă actorul din serialul La Bloc?

Dragoș Moștenescu, celebrul actor din serialul "La Bloc" și-a schimbat viața în ultimii ani. El a părăsit România, iar de 6 ani locuiește la Londra, acolo unde are proiecte foarte interesante, tot în fața camerelor de filmat, așa cum este obișnuit. Actorul și-a continuat cariera în actorie departe de țara natală și chiar a filmat pentru un serial pentru BBC.

„Producțiile îmi merg binișor. Nu am explodat încă, dar am făcut lucruri bunicele. Am tot felul de soiuri de comedie, seara, peste zi, în funcție de castingurile pe care le iau sau nu le iau, pot avea sau nu filmări. De curând, a ieșit un serial pentru BBC în care am jucat un rol secundar și pentru HBO. Se numește „Câinii ploii” și poate fi văzut pe platformele amintite”, a declarat el pentru Playtech.

În ceea ce privește revenirea în România, momentan, Dragoș Moștenescu nu are planuri în acest sens. El se gândește la momentul prezent, însă crede că nu va rămâne în Marea Britanie până la pensie.

„Mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, nu am pus în balanță ideea revenirii! Cât sunt aici încerc să fac cât mai multe posibil, să-mi exploatez șansele și de a încerca să-mi construiesc o carieră cât mai mare și aici. După care om vedea ce se va întâmpla, unde ne-om stabili. Sigur nu voi ieși la pensie de aici, din Londra!”, a mai explicat comendiantul.

Dragoș Moștenescu vrea să realizeze un proiect inedit

Pentru că succesul serialului "La Bloc" a fost unul răsunător, Dragoș Moștenescu vrea să realizeze un serial asemănător, bazat pe locuitul la comun, așa cum se întâmplă adesea în Europa de Vest.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---