Social

Condiția fermierilor pentru a opri protestele. „România a fost dusă cu picioarele în prăpastie”

schedule 18 ian. 2024, 07:17

Condiția fermierilor pentru a opri protestele. „România a fost dusă cu picioarele în prăpastie”
Antena3/Youtube

Fermierii români continuă să protesteze în urma discuțiilor cu autoritățile. Aceștia au lansat o nouă listă de revendicări și spun că nu se vor opri aici.

Ce condiție au înaintat fermierii pentru a opri protestele

Fermierii și transportatorii au mai bine de o săptămână de protest. Aceștia își susțin în continuare nemulțumirile legate de taxele de drum, prețul carburanților, polițele RCA, subvențiile APIA.

Petre Țăroiu, un fermier român care susține protestele ce au loc în prezent în România, a vorbit despre nemulțumirile fermierilor și a transportatorilor care au ales să își strige împreună nemulțumirile.

Acesta a menționat fermierii nu vor înceta protestele prea curând, deoarece chiar dacă a existat o negociere între aceștia și autorități, măsuri nu au fost încă publicate și astfel, fermierii nu au nicio siguranță.

Fermierii sunt în continuare indignați de atitudinea statului și starea în care au lăsat să ajungă muncitorii din sfera agricolă.

"În momentul de față nu se apropie de final atât timp cât acele măsuri nu sunt și publicate. O măsură care ar trebui bine implementată de politicul din țară: pe mine nu mă ajută să îmi plătească statul toate datoriile pe care le am.
Pe mine mă ajută ca statul să îmi ofere garanția că eu pot să am viitor și pot să aibă și copiii mei viitor în această țară. Nu vreau bani de la nimeni. Nu vreau pomana nimănui.
România a fost dusă cu picioarele în prăpastie. Suntem cu picioarele în prăpastie din toate punctele de vedere. Am venit să cerem stabilitate și normalitate în țara asta în care plătim toți taxe și impozite", a precizat fermierul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---