Showbiz

Brigitte Pastramă și-a lăsat copiii pe al doilea loc. Vedeta trăiește cu acest regret: „Eu nu l-am putut ierta pe fostul meu soț”

schedule 20 mar. 2023, 13:24

Brigitte Pastramă și-a lăsat copiii pe al doilea loc. Vedeta trăiește cu acest regret: „Eu nu l-am putut ierta pe fostul meu soț”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Deși are mai mereu zâmbetul pe buze, Brigitte Pastramă trăiește cu un mare regret. Vedetei îi pare foarte rău de fapul că și-a lăsat copii pe al doilea plan, până și-a dat seama care sunt persoanele cu adevărat importante pentru ea. Iată ce a povestit partenera de viață a lui Brigitte Pastramă!

Brigitte Pastramă, despre faptul că și-a lăsat copiii pe al doilea loc

Brigitte Pastramă a avut mai multe relații de-a lungul timpului, iar unele dintre acestea au făcut-o pe brunetă să se piardă atât de tare, încât să uite care sunt persoanele cu adevărat importante pentru ea, lăsându-și în felul acesta copiii pe cel de-al doilea loc. Vedeta realizează acum, după ce au trecut mulți ani de atunci, unde anume a greșit și chiar dacă trăiește cu regretul acesta în suflet, are de gând să repare greșelile pe care le-a făcut în trecut și să nu mai lase asta să se întâmple.

Într-un interviu pe care Brigitte Pastramă l-a acordat recent, a zis că nu l-a putut ierta sub nicio formă pe fostul ei soț, pe motiv că pe vremea când avea trei tumori și credea că nu își va mai reveni vreodată. A ajuns de una singură într-un spital din Viena, unde i-au fost extrase cele trei tumori și unde i-a fost salvată viața. Acela a fost unul dintre momentele în care și-a dat seama că fiica și fiul ei sunt cele mai importante ființe din viața sa.

”Eu nu l-am putut ierta pe fostul meu soț, pentru că atunci când am avut 3 tumori și credeam că nu o să mai fiu niciodată femeie și că voi face chimioterapie, am fost diagnosticată cu cancer. Am ajuns singură într-un spital din Viena și mi-au fost extrase cele 3 tumori și mi-am dat seama că am fost îmbolnăvită și în alta parte, tot de o boală din care se face cancer și mi-a fost foarte greu să mă tratez.
Atunci mi-am dat seama că adevărata mea familie sunt copiii pe care i-am născut și Robi este mare. Eu am făcut anumite greșeli, când el era la o vârstă critică, la 13-14 ani, eu i-a, lăsat pe ei cu bona și l-am însoțit pe fostul soț două săptămâni în Cuba. Eu am suferit foarte mult în fosta relație pentru că am fost înșelată cu foarte multe femei și am încercat să-l țin lângă mine, prin înfățișarea cât mai frumoasă, încercam să fiu cât mai mult timp alături de el, am crezut că așa nu mai are treabă cu alte femei”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Vedeta este conștientă de greșelile pe care le-a făcut de-a lungul vieții sale, fiind de părere că ar fi trebuit să stea să aibă grijă de copiii ei, să le fie alături, deși a fost greu încercată de fostul ei partener. Toate aceste lucruri au făcut-o să devină femeia care este astăzi. Niciodată nu și-a dorit să își clădească fericirea pe numele altcuiva, indiferent despre cine ar fi fost vorba, dar nici nu s-a considerat vreodată un exemplu pozitiv nici măcar pentru copiii ei.

”Eu trebuia să stau și să am grijă de copiii mei, trebuie să fiu alături de ei. Încercările prin care am trecut și faptul că am fost cu fostul meu soț m-au făcut să fiu omul de astăzi. Eu nu vreau să-mi clădesc fericirea pe numele cuiva. Eu nu sunt un exemplu pozitiv, pentru că fiul meu Robi e este deja mare. Mi-am dat seama de lucrurile astea după ce nu i-a, oferit fiului tot ce trebuie, chiar dacă îi oferi bani, nu de asta are nevoie un copil.
Îmi pare foarte rău, nu știu dacă voi putea vreodată să îndrept greșelile pe care le-am făcut, pentru că i-a lăsat pe ei singuri și eu m-am dus alături de fostul soț, în locuri în care lumea m-a invidiat, dar trebuie să stau lângă ei. Vreau să fac lucrul ăsta acum, cel puțin cu Sara, cu Robi e târziu, sper ca Dumnezeu să-i ofere în viitor bun. Cu Sara sper să nu fac aceleași greșeli. Până la urmă, bărbatul de lângă o femeie trebuie să o susțină pentru a fi mamă. Acolo am greșit eu cel mai mult”, a mai zis vedeta.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9754 RON
0.00090
USD
USD: 4.6739 RON
0.00790
GBP
GBP: 5.8294 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2669 RON
-0.00780
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00050
CHF
CHF: 5.1301 RON
-0.00120
Convertor valutar

Rezultat: ---