Showbiz

What's Up, detalii despre viața privată. Este sau intr-o relație: „Nu am fost niciodată destul de matur”

schedule 23 apr. 2023, 13:26

What's Up, detalii despre viața privată. Este sau intr-o relație: „Nu am fost niciodată destul de matur”
Sursa foto; Instagram What s Up

What's Up a oferit un scurt interviu, unde printre altele și despre viața privată. Artistul le-a dezvăluit fanilor curioși dacă este sau nu într-o relație. Ce a mai povestit cântărețul!

Este sau nu What's Up într-o relație

În ultima vreme, What's Up nu a mai vorbit despre viața lui privată, ci doar despre cariera sa, dar a venit vremea ca el să ofere mai multe detalii în acest sens. Mulți dintre admiratorii lui au fost curioși să afle dacă a reușit să își refacă viața, având în vedere că a trecut printr-un divorț, dar și printr-o altă despărțire de femeia alături de care părea că este fericit și că și-a găsit liniștea.

Cântărețul a spus clar că, la momentul de față, nu există o persoană în viața sa pe care să o iubescă și care să îl facă fericit. El a mai zis și că nu se consideră și nici nu crede că a fost vreodată suficient de matur, pentru a avea o relație serioasă, dar și că nici pentru industria muzicală nu a fost matur. Cu toate acestea, el început să își dedice tot timpul carierei sale muzicale și a încercat să facă alegeri mai bune pentru oameni, în ceea ce privește piesele pe care le-a lansat.

What's Up crede cu tărie că își va găsi și jumătatatea, într-un anumit punct al vieții sale, după ce drumul lui în muzică va ajunge la final, pentru că d-abia atunci va avea suficient timp la dispoziție pentru a-l dedica persoanei iubite și familiei sale. La final, a precizat că pentru fiecare om există cineva care să îl completeze, de aceea nu își pierde speranța că o va găsi și el pe a sa.

"Nu e nimeni în viața mea și nici nu vreau să încurc pe nimeni, cred că ăsta e cuvântul. Cred că nu sunt și nu am fost niciodată destul de matur pentru o relație. Nu sunt și nu am fost niciodată destul de matur pentru industria asta muzicală, dar cumva am observat că de când am început să ofer tot timpul acestui drum muzical, cumva pot să fiu mai matur în alegerile astea și probabil când o să îmi termin eu acest drum nebun cu muzica și relaționarea cu oamenii din jurul meu, o să îmi găsesc și jumătatea mea și o să am timp să îi ofer timpul necesar pentru o familia corectă.
Eu nu cred că există om, fie bărbat, fie femeie, care pe drumul vieții nu are nevoie să își găsească jumătatea, că altfel ne năștea Dumnezeu pe toți neutri și nu căutam nimic niciunul.", a declarat What's Up, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---