Externe

Toți suspecții arestați în cazul violului în grup al unei turiste spaniole în India

schedule 08 mar. 2024, 16:25

Toți suspecții arestați în cazul violului în grup al unei turiste spaniole în India
Tinnakorn jorruang/Shutterstock
Poliția indiană a arestat 7 bărbați pentru atacul și violul unei turiste spaniole și agresiunea soțului ei.

Poliția din India a confirmat arestarea tuturor celor 7 bărbați implicați în atacul asupra unei turiste spaniole și a soțului acesteia. Incidentul, care a avut loc în districtul Dumka din statul Jharkhand, a stârnit indignare la nivel național și internațional.

Conform declarațiilor poliției, atacul s-a produs în timp ce cuplul spaniol, format din Fernanda, în vârstă de 28 de ani, și Vicente, de 45 de ani, se aflau într-o călătorie cu motocicleta cu scopul de a vizita toate țările lumii. Ei au decis să petreacă noaptea într-un cort, moment în care au fost atacați de grupul de bărbați.

Fernanda a fost violată în timp ce soțul ei a fost bătut cu brutalitate, folosindu-se o cască de motociclist și o piatră. După atac, cuplul a reușit să ajungă la o patrulă de poliție și au fost transportați la spital pentru îngrijiri. Într-un videoclip emoționant postat pe rețelele sociale, cei doi au povestit experiența traumatizantă, menționând că agresorii i-au și jefuit.

Suspecții, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, ar fi fost sub influența alcoolului în momentul comiterii faptelor. Arestările au fost efectuate după ce primele trei persoane reținute au dezvăluit identitatea celorlalți patru complici. Adjunctul șefului poliției din Dumka, Anjaneyulu Dodde, a confirmat pentru CNN că toți suspecții se află acum în custodia poliției.

Cazul continuă să fie investigat, iar arestările reprezintă un pas important în asigurarea justiției pentru victimele acestui atac violent.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---