Locale

Soluția sindicaliștilor TAROM pentru a salva compania: cer românilor să le dea câte 1 RON

schedule 20 sept. 2023, 08:14

Soluția sindicaliștilor TAROM pentru a salva compania: cer românilor să le dea câte 1 RON
Foto: Paul Antonescu/Shutterstock

„Dai 1 RON, salvezi TAROM” - este soluția găsită de sindicaliștii TAROM pentru a salva compania. TAROM însă se disociază de acest demers de donații publice inițiat de unul dintre sindicatele sale. 

Sindicatele TAROM vor să salveze compania cerând românilor câte 1 RON

„Considerăm că datoria TAROM este față de români, nu invers”, au transmis reprezentanţii companiei aeriene, care nu doresc să se asocieze cu mesajul „Dai 1 RON! Salvezi TAROM!”. 

Aceștia au subliniat că demersul de donații nu reprezintă poziția TAROM, îndeosebi în condițiile în care compania a intrat în cel de-al 70-lea an de existență.

„Mai mult decât atât, vorbim despre o acţiune publică iniţiată într-un moment total nepotrivit. Este prima zi din anul cu numărul 70 al companiei TAROM. Este regretabil că acest moment aniversar este distorsionat de astfel de acţiuni. Orice altă poziţie nu reprezintă viziunea şi voinţa TAROM.
Respingem orice fel de atac asupra capitalului de încredere al companiei, la care lucrează nenumăraţi specialişti de bună credinţă. Acum 69 de ani compania TAROM şi-a (re)dobândit independenţa. Fără susţinerea constantă şi fără încrederea românilor nu am fi reuşit să marcăm nenumăratele momente importante din istoria noastră.
Acum, după 69 de ani, avem şansa unui nou început pentru TAROM şi, da, avem nevoie de încrederea şi susţinerea românilor, dar nu exprimată în donaţii de 1 leu”, se mai precizează în document.

Conform sursei citate, raporul corect este invers, așa că TAROM trebuie să demonstreze pasagerilor că este o companie care poate să redevină ce a fost. 

Sindicatele continuă campania de donații 

În următoarea perioadă, sindicatul va susține o activitate de donații pentru salvarea acestei companii și una de subscripție publică de acțiuni pentru a ajuta compania.

„Forma donaţiilor, conturile şi Prospectul de emisiune vor fi publicate conform legislaţiei în vigoare. Dai 1 RON! Salvezi TAROM!”, se menţionează în comunicatul sindicaliştilor din TAROM. 

Pe de altă parte, conducerea companiei a anunțat promoții cu premii pentru pasageri odată cu intrarea TAROM în cel de-al 70-lea an de la înființare. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---