Showbiz Sport

Serena Williams, mamă pentru a doua oară. Fosta jucătoare de tenis a dat vestea la Gala Met

schedule 02 mai 2023, 09:55

Serena Williams, fostă jucătoare de tenis, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, a dezvăluit că va deveni mamă pentru a doua oară, seara trecută, la Gala Met, o strângere de fonduri dedicată Institutului de Costume. 

Serena Williams a dezvăluit la Gala Met că va fi mamă pentru a doua oară

Fosta sportivă Serena Williams și partenerul Alexis Ohanian au o fiică, pe Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în anul 2017.

„Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris Williams pe Instagram alături de mai multe fotografii în care apare cu burtică de gravidă.

Într-un interviu pe covorul roșu cu LaLa Anthony pentru Vogue, Serena Williams a declarat că a fost încântată să împărtășească, în sfârșit, marele ei secret cu lumea.

„Mă simt bine acum. Pot să respir”, a spus ea. „Nu mai trebuie să mă mai ascund”, a completat fosta jucătoare de tenis. 
Serena Williams and Alexis Ohanian reveal they are expecting their second child together. #MetGala pic.twitter.com/0F8TNgaBla
— Entertainment Tonight (@etnow) May 2, 2023
View this post on Instagram
A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Palmares incredibil

Serena Williams (SUA) este considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile, deoarece deține cele mai importante titluri la simplu, dublu și dublu mix. Ea are toate cele patru titluri majore de simplu simultan (2002–03 și 2014–15) și este al treilea jucător care a obținut acest lucru de două ori, după Rod Laver și Graf.

În anul 2015 a câștigat Surface Slam (titluri majore pe hard, zgură și iarbă în același an calendaristic). Împreună cu sora ei mai mare Venus deține toate cele patru titluri de Grand Slam la dublu feminin simultan (2009–10). 

În total, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam la simplu, mai multe decât orice jucătoare din Open Era și este pe locul doi la titluri de Grand Slam din toate timpurile, după Margaret Court. 

Ea a fost numărul 1 WTA preț de 319 de săptămâni, ocupând al treilea loc de când a început clasamentul WTA, după Graf și Martina Navratilova. Este singurul jucător de origine americană, bărbat sau femeie, care a câștigat peste 20 de competiții majore, iar în 2023 a fost clasată pe locul 28 pe lista Forbes a celor mai bine plătiți sportivi din lume. A câștigat din tenis, în total, peste 94,5 milioane de dolari. 

Retragerea

Fosta sportivă și-a anunțat retragerea, în august 2022, după UP Open, printr-un articol în Vogue. „Le mulţumesc tuturor celor care sunt aici, care au fost alături de mine atât de mulţi ani, decenii. Totul a început cu părinţii mei. Ei merită totul. Le sunt recunoscătoare.

Acestea sunt lacrimi de fericire. Şi eu nu aş fi Serena dacă nu era Venus(n. r. sora sa). Mulţumesc, Venus. Ea este motivul pentru care Serena Williams există. A fost frumos. A fost cea mai tare călătorie din viaţa mea” - Serena Williams, cu lacrimi în ochi.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---