Showbiz

Ruby se va întoarce mâine în țară. Artista este încă blocată în Israel: „E liniște azi în Tel Aviv”

schedule 09 oct. 2023, 11:54

Ruby se va întoarce mâine în țară. Artista este încă blocată în Israel: „E liniște azi în Tel Aviv”
Sursa foto: Instagram Ruby

Ruby se va întoarce mâine în țară, după ce a fost prinsă în mijlocul războiului din Israel. Vedeta ar fi trebuit să susțină un concert pentru românii de acolo, care s-a anulat și din cauza căruia a rămas blocată pentru câteva zile în Țara Sfântă.

Ruby se întoarce mâine din Israel

Ruby plănuia să aibă parte de câteva zile de relaxare în Tel Aviv, unde ar fi trebuit să susțină și un concert pentru românii de acolo, dar nu totul a mers conform planului. Sâmbătă dimineața, Israelul a fost atacat de către gruparea teroristă Hamas, motiv pentru care cântăreața a fost nevoită să se izoleze în camera tip buncăr pe care o avea în hotelul în care era cazată.

Aceasta a avut o intervenție în direct, care s-a întrerupt brusc și după care nu a mai postat nimic, motiv care a dus la îngrijorarea lor. Ei bine, aceștia nu au deloc de ce să își facă griji pentru ea, pentru că astăzi la primele ore ale dimineții a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram, pentru a liniști pe lumea. Ruby este în siguranță, iar mâine are zborul spre casă, nu pentru că nu și-a dorit să plece mai devreme din mijlocul calvarului, ci pentru că nu a găsit o altă variantă mai rapidă.

Sursa foto (c): Ruby/ Instagram

Ruby a transmis că este liniște în Tel Aviv, iar oamenii și-au reluat activitatea, magazinele sunt deschise și aprovizionate, unii fac sport, iar autobuzele au început să circule normal. Cel mai important pentru ea este să se întoarcă în siguranță acasă, pentru că se teme de ceea ce s-ar putea întâmpla în continuare, doar că din nefericire zborul de maine a fost singurul pe care a reușit să îl găsească.

„Bună dimineața! E liniște azi în Tel Aviv, la fel a fost și ieri. Nu vă faceți griji, suntem bine. Zborul pe care l-am apucat noi a fost cel de mâine, așa că mâine o să plecăm de aici, dar uitați postez. Este bine, să știți, este ok.
Adică, ne temem de ce s-ar putea întâmpla , dar este ok, nu s-a întâmplat nimic ieri, nu a fost nicio sirenă aici, nu a fost nicio rachetă, doar că...e un pic îngrijorător. Mergem la micul dejun acum. Oamenii și-au reluat activitatea, își fac treburile (...) Se aprovizionează magazine, sunt deschise magazine, circulă autobuze.”, a povestit Ruby pe Instagram, printre altele.

Deși se instalase panica, acum totul pare că se calmează ușor, ușor, iar fanii speră să revină cu bine în țară și i-au transmis toate gândurile lor bune.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---