Speciale

Retrospectiva zilei 26 aprilie 2023

schedule 27 apr. 2023, 01:13

Retrospectiva zilei 26 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 26 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Karner, ministrul austriac care s-a opus aderării României la Schengen, azi la noi în țară

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va ajunge astăzi în București, la invitația guvernului României. Oficialul austriac este cel care s-a opus, la finalul anului trecut, aderării României și Bulgariei la Schengen. 
Citeste tot articolul »

2. Procurorii au extins ancheta în cazul fraţilor Tate. Cum se apără Tristan în fața noilor acuzații

Procurorii au extins ancheta după ce mai multe fete au depus plângeri, susţinând că au fost agresate fizic de o apropiată a fraţilor Tate. Tristan neagă acuzațiile că ar fi instigat la violență și se apără. 
Citeste tot articolul »

3. Taxele bisericești, plafonate. Cât vom plăti pentru o nuntă, un botez sau o înmormântare

Arhiepiscopia Craiovei a cerut preoților plafonarea taxele bisericești. Enoriașii sunt împărțiți. Unii aplaudă măsură, în timp ce alții sunt siguri că nu toți trimișii lui Dumnezeu vor respecta noile reguli. Iată cât am putea plăti pentru o nuntă, un botez sau o înmormântare. 

Citeste tot articolul »

4. Cea mai ieftină staţiune de pe litoralul românesc, de 1 Mai. 150 lei noaptea de cazare

Minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc se anunță mai scumpă decât anul trecut, mai aglomerată și fără multe plaje amenajate. Totuși, există o stațiune mai ieftină, unde noaptea de cazare pornește de la 150 de lei, cel puțin dacă ți-ai organizat relaxarea din timp.
Citeste tot articolul »

5. Șpaga din spitalele românești, boală grea. Județul în care se „încasează” cel mai mult

O platformă online a făcut harta șpăgii din spitalele românești. Datele au fost culese din cele transmise de pacienți în luna martie a acestui an. Iată ce județ „încasează” cel mai mult. 
Citeste tot articolul »

6. Bianca Drăgușanu, scandal de proporții cu o clientă la atelierul ei de rochii: „Am dat-o afară pe una”

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce la atelierul ei s-a prezentat o clientă nemulțumită de creația vestimetară pe care diva i-a creat-o. Conflictul a degenerat, iar blondina a vrut să sune la 112.

Citeste tot articolul »

7. Legea în cazul cardurilor de energie se schimbă! Ce condiție anulează voucherul oferit românilor

Noi schimbări în cazul cardurilor de energie oferite românilor beneficiari. Voucherele pot fi anulate în cazul în care beneficiarii nu au îndeplinit condițiile, iar aceștia pierd dreptul la ajutor. Partea bună este că românii nu vor fi obligați să returneze banii deja folosiți.
Citeste tot articolul »

8. Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial! Gina Matache, declarații despre separarea lor

În mod oficial, Oana Matache și tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, au divorțat la notar. Cei doi sunt două persoane libere, însă au o relație bună de dragul copiilor pe care îi au împreună. Ce a declarat Gina Matache despre divorțul fiicei sale?
Citeste tot articolul »

9. ANM emite o avertizare meteo de vreme rea în România. Se așteaptă ploi torențiale, vânt puternic, lapoviță și ninsoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de vremea rea care va fi valabilă pe întreg teritoriul țării. Se pare că primăvara încă nu și-a intrat total în drepturi.
Citeste tot articolul »

10. Elevii cer eliminarea exmatriculării din proiectul legii Educației

Consiliul Naţional al Elevilor au solicitat Comisiei pentru învăţământ din Senat să excludă din proiectul legii Învăţământului articolul cu privire la exmatricularea elevilor, deoarece acesta ar însemna „o creștere substanțială a absenteismului”.
Citeste tot articolul »

11. Şase membri din fosta conducere a Aeroportului Băneasa au fost achitați definitiv, după 12 ani de procese

Curtea de Apel București i-a achitat definitiv pe cei șase membri din fosta conducere a Aeroportului Băneasa, printre care şi doi directori generali, după 12 ani de procese. Cei șase membri au fost cercetați privind nereguli la un contract de modernizare a aeroportului, cu prejudiciu de aproape 5 milioane de euro.

Citeste tot articolul »

12. Horoscopul săptămânii 24-30 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Citeste tot articolul »

13. Ciucă, despre supraimpozitarea veniturilor: „Doar la stat, 16%, pentru că acesta funcţionează şi ca impozit”

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că în ceea ce privește impozitul pe veniturile care depăşesc salariul preşedintelui României, una dintre variantele analizate este aplicarea unui procent de 16%.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---